Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Egyedülálló kialakítás a zoom teleobjektívek között. Az EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM diffraktív optikai (DO) lencsetaggal rendelkezik, amely kompakt méretről, kis tömegről és kiemelkedő képminőségről gondoskodik.

Előnyök

  • Háromrétegű diffraktív optikai (DO) lencsetag
  • Mindössze 9,99 cm-es hosszúság
  • Képstabilizátor
  • Nagy sebességű AF manuálisan felülírható fókuszálással
  • Kör alakú blendenyílás a kellemes homályosításhoz (bokeh)
  • Zoom gyűrű reteszelés

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Tele technológiával


A többrétegű optikai diffrakciós (DO) lencsetaggal, képstabilizátorral (IS) és ultrahangos motorral (USM) rendelkező EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM a precíziós objektívkialakítás csúcsa.

Diffraktív optika (DO)


Az EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM diffraktív optikai (DO) lencsetaggal rendelkezik, amely az objektív fizikai méretét csökkentve gondoskodik változatlan képminőségről. A DO lencsetag a fluorit és az UD lencsetagok tulajdonságait egyetlen üvegfelületen ötvözi. Az eredmény kiváló kontraszt és élesség, valamint precíz vezérlés a kromatikus aberráció felett.

Képstabilizátor


Az EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM objektív háromfokozatú képstabilizátorral (IS) rendelkezik, így kézi fotózáshoz is ideális. Akár a normálnál három fokozattal alacsonyabb zársebességet is használhat az elmosódottság észlelhető növekedése nélkül. Egy adott irányú nagyobb mozdulatot a rendszer automatikusan pásztázásként észlel, és kikapcsolja a képstabilizálást abban a síkban.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül.

Kellemesen elmosódott háttér


Az elektromágneses vezérlésű, virtuálisan kör alakú blendenyílásnak köszönhetően a nem fókuszált területek lágyabb, egyenletesebb érzetűek, a fókuszban lévő témák pedig hangsúlyossá válnak az elmosódott háttérrel szemben.

Az EOS rendszerbe integrálva


Az AF mérési mód a legújabb EOS családhoz illeszkedő módon testre szabott, és az objektív gyorsasága által kínált előnyökből kihozza a maximumot. Az objektív az optimális vaku fénymérés biztosítása érdekében távolsági információkat ad a kompatibilis EOS fényképezőgép E-TTL II vakurendszerének.

Harmóniában a környezettel


A Canon szigorú környezetvédelmi irányelveinek betartásával az objektív optikája csak ólommentes üvegből készül.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products