Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

Az EF 70-200 mm f/2,8 L USM professzionális minőségű, gyors rekeszes teleobjektív nagy népszerűségnek örvend a természet- és sportfotósok körében csakúgy, mint az esküvői és portréképeket készítők esetében.

Előnyök

  • Nagy teljesítményű, L sorozatú zoom teleobjektív
  • Állandó, f/2,8 maximális rekesznyílás
  • Négy UD lencsetag
  • 1,5 m-es minimális fókusztávolság
  • Víz- és porálló
  • Nyolclamellás blendekivitel
  • Gyűrűs típusú USM AF-motor

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

A prémium objektívek teljesítményét elérő zoom


Az EF sorozatban az egyik legjobb zoom teleobjektív, optikai szempontból a prémium objektívekkel mérhető össze. A négy UD-üveglencse korrigálja a kromatikus aberrációt, és a többszörös zoom lencsecsoportok lehetővé teszik a belső fókuszálást, amely a teljes zoomtartományban kitűnő képminőséget biztosít. Az EF 1,4x és 2x előtétlencsékkel kompatibilis.

Gyors, állandó maximális rekesznyílás


Az objektív teljes zoomtartományon állandó, gyors, f/2,8 értékű rekesznyílása gyenge fényviszonyok mellett is kedvező feltételeket biztosít a fotózáshoz. Ezzel a rekeszértékkel lehetősége van a mélységélesség szabályozására is.

L sorozatú minőség


Az L sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának csúcsa, mely a precíziós kivitelű EF-optika csúcsát képviseli. Az L sorozatú objektívek a kiemelkedő teljesítményt lenyűgöző kezeléssel ötvözik, ráadásul por- és nedvességállók.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

Tartozékok


Az objektív tartozéka a napellenző és a puha tok.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 70-200mm f/2.8L USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.