Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Könnyű és kompakt, általános célokra tökéletesen megfelelő makró vagy rugalmas alapobjektív.

Előnyök

  • Normál 46°-os látószög
  • 23 cm-es legkisebb fókusztávolság
  • 1/2 életnagyságú lépvisszaadás
  • AFD fókuszrendszer
  • 52 mm-es szűrőméret
  • A Super Spectra bevonat csökkenti a szellemképhatást és a becsillanást

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Többcélú makró


Könnyű és kisméretű makroobjektív közelfelvételekhez 0,5-szörös méretű (életnagyság fele) nagyításig. Az optikai rendszer szabadon mozgó konstrukciót használ, a jobb teljesítmény érdekében minden fókusztávolságon. A nagy, f/2,5 rekesznyílás gyönyörű háttérelmosódást ad. Többfunkciós objektív, amely ideális portréfotózáshoz és a makrofotózás más alkalmazási területeihez is.

Nagy, f/2,5 rekeszérték


A legfeljebb f/2,5 rekeszérték rossz fényviszonyok között is lehetővé teszi a gyors, vakumentes fényképezést, és a pontos mélységélesség-ellenőrzést.

Teljesen elektronikus bajonettzár


Az elismert EF objektívcsalád tagjaként ez az objektív beépített AF motorral rendelkezik, amely gyors, közvetlen AF teljesítményt nyújt. Az objektív tartalmaz egy elektromágneses fényrekeszt is, amely lenyűgözően pontos rekeszvezérlést tesz lehetővé, így biztosítja, hogy a választott rekesz pontos és állandó maradjon minden körülmények között.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonat az objektív belső lencséiről és a digitális EOS-érzékelőkről visszaverődő fény elnyelésével hozzájárul a pontos színegyensúlyhoz és a nagy kontraszthoz, valamint a becsillanás és a szellemképhatás csökkentéséhez.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro funkcióiról és képességeiről.

Related Products