Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Csúcsteljesítményű szuper-teleobjektív diffraktív optikai technológiával, amely kompaktabb és kisebb súlyú kialakítást tesz lehetővé.

Előnyök

  • Kompakt és könnyű 400 mm-es objektív
  • Kiváló képminőség. Megakadályozza a becsillanást és a színtörést
  • A négyfokozatú képstabilizátor megakadályozza a fényképezőgép bemozdulását
  • Az állandó kézi fókuszálási lehetőséget is biztosító fejlett AF vezérlővel pontosan fókuszálhatsz
  • Az időjárásálló váznak köszönhetően kemény időjárási viszonyok között is folytathatod a fotózást

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Hordozható, kis súlyú kivitel


A mindössze 2100 g súlyú EF 400mm f/4 DO IS II USM kisebb és könnyebb, mint a hagyományos kivitelű 400 mm-es f/4 objektív. Ez a Canon innovatív diffraktív optikai (DO) technológiájának köszönhető, amely korrigálja azokat a nem kívánt optikai hatásokat, amelyek egyébként fellépnének ilyen drasztikus méretcsökkenés esetén.

Jobban véd a becsillanás és a színtörés ellen


Az EF 400mm f/4 DO IS II USM által használt harmadik generációs DO technológia kiváló teljesítményt tesz lehetővé, különösen természet, sport- és sajtófotózásnál. Az objektív védelmet nyújt a becsillanás és a kép széleken megjelenő színtörés ellen, így az egész kereten belül kiválóan éles képet biztosít.

Képstabilizátor technológia


A szokásosnál akár négy fokozattal lassabb zársebesség magabiztos felvételkészítést tesz lehetővé. Az EF 400mm f/4 DO IS II USM képstabilizátora (IS) megakadályozza a fényképezőgép bemozdulását, és segít megőrizni a képélességet. Az objektív képstabilizátora három üzemmódot tesz lehetővé: az első az állóképekhez, a második úsztatott felvételekhez, a harmadik pedig hirtelen és gyorsan mozgó témák megörökítésére való.

Fókuszban maradás


Az EF 400mm f/4 DO IS II USM alsó részén elhelyezett vezérlők intuitív módon kézre esnek felvételkészítés közben. A széles kézi fókuszgyűrűvel finom beállításokat végezhetsz anélkül, hogy elvennéd a fényképezőgépet a szemed elől. A fókusz előválasztó és a fókusz stop lehetővé teszi, hogy a fotós a jelenet egy bizonyos pontjára koncentráljon.

Videofelvételekhez is nagyszerűen használható


A Power Focus technológiával „pull-focus” típusú hatást lehet létrehozni videofelvétel készítése közben, amivel egyenletes átmenetet lehet képezni a jelenet különböző részei között.

Valódi teljesítmény


Az EF 400mm f/4 DO IS II USM mostoha időjárási viszonyok között is megbízhatóan működik. Az időjárási viszontagságoknak ellenálló felépítés védelmet nyújt a por és a nedvesség ellen, míg az elülső objektívelem fluor bevonata taszítja a vizet és a szennyeződéseket.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.