Canon EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM

Az EF 300 mm f/4L IS USM könnyen hordozható, és kiváló képminőséget nyújt. Az objektív UD lencsetagokat tartalmaz a jobb optikai teljesítmény érdekében, a képstabilizálási technológia pedig csökkenti a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódást.

Előnyök

  • L-sorozatú konstrukció és optika
  • Két UD lencsetag
  • Gyors, csendes USM autofókusz
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Kör alakú blende kialakítás a kitűnő háttér-homályosításhoz
  • 77 mm-es szűrőméret

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 300mm f/4L IS USM

Csúcsminőségű, stabilizált teleobjektív


Az EF 300 mm f/4L IS USM kompakt teleobjektív képstabilizátorral van ellátva, amely kompenzálja a fényképezőgép bemozdulását, így a szokásosnál akár két fokozattal hosszabb záridő használatát teszi lehetővé elmosódás nélkül. A pásztázáshoz a stabilizálás egy irányban kikapcsolható.

L sorozatú minőség


Az L sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának csúcsa, mely a precíziós kivitelű EF-optika csúcsát képviseli. Az L sorozatú objektívek a kiemelkedő teljesítményt lenyűgöző kezeléssel ötvözik, ráadásul por- és nedvességállók.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

Integrálás az E-TTL II vaku fényméréssel


Az objektív távolsági információkat ad a kompatibilis EOS fényképezőgép E-TTL II vakurendszerének az optimális vaku fénymérés biztosítása érdekében.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 300mm f/4L IS USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.