Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Nagy teljesítményű, L sorozatú szuper-teleobjektív 4 fokozatú képstabilizátorral, és három, bármilyen mozgalmas esemény rögzítésére alkalmas üzemmóddal. Az EF 300mm f/2.8L IS II USM kiemelkedő képminőséget kínál robusztus, könnyű kivitelben.

Előnyök

  • 300 mm-es, f/2,8 rekesznyílású, rendkívül nagy teljesítményű szuper-teleobjektív
  • A Canon elismert L sorozatának része
  • Erős, tartós, könnyű
  • 4 fokozatú képstabilizátor
  • Még jobb képminőség az SWC bevonatnak köszönhetően
  • 3 IS mód
  • Csendes, gyors autofókusz

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Nagy teljesítményű szuper-teleobjektív


A nagy, f/2,8 rekesznyílású EF 300mm f/2.8L IS II USM kivételes képminőséget nyújtó, nagy teljesítményű szuper-teleobjektív, tartós és kis tömegű kivitelben.

L sorozatú minőség


Az L sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának csúcsa, mely a precíziós kivitelű EF-optika csúcsát képviseli. Az L sorozatú objektívek a kiemelkedő teljesítményt lenyűgöző kezeléssel ötvözik, ráadásul rendkívül por- és nedvességállók.

4 fokozatú képstabilizátor


A kifejezetten az objektív különleges fókusztartományához tervezett 4 fokozatú optikai képstabilizátor kiküszöböli a kézi felvételekre jellemző vagy a hosszú záridővel való fotózás során előforduló elmosódottságot. Az automatikus pásztázásérzékelés a mozgó témák követése során gondoskodik a hatékony teljesítményről, és mivel az IS-rendszer az objektívben található, az eredmény a felvétel megkomponálása közben a keresőben látható.

Még jobb képminőség az SWC bevonatnak köszönhetően


A Canon digitális fényképezéshez kifejlesztett, szabadalmaztatott alacsony hullámhosszú bevonata segítségével minimálisra csökkenthető a belső tükröződések okozta szellemkép és becsillanás. A bevonat az ok kiiktatásával csökkenti a türköződéseket és hozzájárul az éles, tiszta képek készítéséhez.

3 IS mód


A bármilyen mozgalmas esemény, különösen pedig a pásztázás használatát igénylő felvételek rögzítésére ideális 3 új IS mód a képstabilizátort csak expozíció közben kapcsolja be.

Gyors, csendes autofókusz


A gyűrűs USM (ultrahangos motor) ultrahang rezgéseket használ a gyors autofókusz csaknem zajtalan működtetésére. A nagy sebességű processzor és az optimalizált autofókusz-algoritmus hozzájárul az autofókusz gyors teljesítményéhez. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az AF üzemmódot.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.