Canon EF 28mm f/2.8 IS USM

EF 28mm f/2.8 IS USM

A hordozható és megfizethető EF 28 mm f/2,8 IS USM ideális sokoldalú nagy látószögű objektív teljes képmezős fényképezőgépekhez, valamint jó minőségű, kompakt normál objektív APS-C méretű érzékelővel rendelkező DSLR gépekhez.

Előnyök

  • 28 mm-es nagy látószögű objektív (APS-C méretű érzékelők esetén 45 mm-rel egyenértékű).
  • Gyors, f/2,8 maximális rekesznyílás.
  • Maximum négyfokozatú képstabilizátor.
  • Ultrahangos autofókusz mechanika.
  • Kör alakú blendekialakítás a kellemesen elmosódott háttérhez.
  • Super Spectra bevonatok a becsillanás csökkentése érdekében.

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 28mm f/2.8 IS USM

Jó minőségű nagy látószögű objektív

28 mm-es, nagy látószögű prémium objektív teljes képmezős DSLR fényképezőgépen 75°-os látószöggel. APS-C méretű érzékelővel rendelkező EOS fényképezőgépeken kiváló normál objektív, amely teljes képmezős fényképezőgépeken egy 45 mm-es objektív látószögével egyenértékű.

Fényképezés gyenge fényviszonyok mellett

A maximális f/2,8 rekeszértéknek köszönhetően gyenge fénynél is vaku használata nélkül fényképezhet. A képstabilizátor segítségével a megszokottnál akár négy fokozattal hosszabb záridővel is fényképezhet a fényképezőgép elmozdulásának veszélye nélkül.

Gyors, csendes autofókusz

A Canon ultrahangos autofókusz motorja (USM) gyors, szinte hangtalan fókuszálást tesz lehetővé. Az állandó kézi fókuszálással a fókuszmódok megváltoztatása nélkül is elvégezhetők a finombeállítások.

Fókusztávolság

Kerüljön akár 0,23 méteres közelségbe a témához, és élvezze a drámai nagy látószögű perspektívát.

Helytakarékos kivitel

A mindössze 260 g súlyú és 68,4×51,5 mm-es EF 28 mm f/2,8 IS USM olyan objektív, amelyet bárhová magával vihet. Remek választás utazáshoz, tájképfotózáshoz és az események dokumentálásához.

Kiváló képminőséghez tervezve

A hétlamellás, kör alakú blendekialakításnak köszönhetően szép háttér-homályosítás érhető el, a Super Spectra bevonatok pedig csökkentik a becsillanást. Az EF 28 mm f/2,8 IS USM klasszikus prémium objektív minimálisra csökkenti a torzítást és a hibákat, amelyek ronthatják a képminőséget.

Használat

Tökéletes választás tájképfotózáshoz, úti képek készítéséhez és az események dokumentálásához, hiszen a nagy látószög segítségével drámai képeket készíthet a közeli témákról.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 28mm f/2.8 IS USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.

További információ