Canon EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM

Az EF 28 mm f/1,8 USM kialakításának köszönhetően középutat képez a megfizethető minőség és az optikai teljesítmény között. A gyors, f/1,8 maximális rekeszérték gyenge fényviszonyok között is lehetővé teszi a kézből fotózást.

Előnyök

  • Széles, 75°-os látószög teljes képmezős fényképezőgépek esetén
  • Gyors, f/1,8 rekesznyílás
  • USM fókuszmotor állandó kézi fókuszálási lehetőséggel
  • 25 cm-es legkisebb fókusztávolság
  • Aszferikus lencsetag
  • 58 mm-es szűrőméret

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 28mm f/1.8 USM

Gyors, nagy rekeszértékkel


Az objektív nagy, f/1,8-as maximális rekeszértékének köszönhetően a fotós a megvilágítási helyzetek széles körében alkalmazhat gyors záridőt, és a mélységélesség szabályozásával elmosott hátteret hozhat létre. Az aszferikus lencsetag gondoskodik a torzítás korrekciójáról, és a kép élességéről a teljes képkocka területén.
Az APS-C érzékelővel rendelkező EOS fényképezőgépekhez csatlakoztatva, az EF 28 mm f/1,8 USM a teljes képmezős fényképezőgépek 45 mm-es objektívének megfelelő képet biztosít, ami ideális gyors rekeszes alapobjektívvé teszi.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

Integrálás az E-TTL II vaku fényméréssel


Az EF 28 mm f/1.8 USM objektív távolsági információkat ad a kompatibilis EOS fényképezőgép E-TTL II vakurendszerének az optimális vaku fénymérés biztosítása érdekében.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 28mm f/1.8 USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products