Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

A nagy látószögnek és a kiterjesztett mélységélességnek köszönhetően az EF 20 mm f/2,8 kitűnő választás tájképek, építészet fotózásához vagy riportfotózáshoz. Objektív, amely szinte bárhol használható.

Előnyök

  • Rendkívül nagy látószögű objektív 94°-os látószöggel
  • USM fókuszmotor állandó kézi fókuszálási lehetőséggel
  • 25 cm-es legkisebb fókusztávolság
  • Super Spectra lencsebevonatok

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 20mm f/2.8 USM

Dinamikus nagy látószögű kivitel


94˚-os látómezőjével, az EF 20 mm f/2,8 USM lefedi az emberi látómezőt, sőt, annál még többet is. Kiváló objektív tájképfotózáshoz vagy dokumentációs feladatokra. A természetesebb kép érdekében a torzítást az objektív nagy mértékben korrigálja, amikor épületeket vagy beltereket fotózol.

Gyors maximális rekeszérték


Az f/2,8 maximális rekeszértéknek köszönhetően vaku nélküli, kézből fotózhatsz gyenge fényviszonyok mellett, amikor az állvány használata nem praktikus.

Aszferikus és UD-lencsék


Az optimális látványvilág megteremtése érdekében az objektívbe kétfajta, különleges lencsét szereltek: aszferikus lencséket, amelyek javítják a szférikus leképezési hibákat, a Super UD (különösen alacsony szórású) lencsék pedig a színleképezési hibák kiküszöböléséért felelnek. Az eredmény tiszta, kontrasztos és torzításmentes képminőség még a kép szélein is.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok hozzájárulnak a pontos színegyensúlyhoz és a nagy kontraszthoz. Az objektív belső lencséiről és a digitális érzékelőkről visszaverődő fény elnyelésével elnyomják a becsillanást és a szellemképhatást.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 20mm f/2.8 USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products