Canon EF 200mm f/2L IS USM

EF 200mm f/2L IS USM

Az EF 200mm f/2L IS USM profi fotósok számára kifejlesztett, kiváló teljesítményű közepes teleobjektív. Nagy, f/2 rekeszértéke biztosítja a kiváló eredményt beltéri fényképezésnél és gyenge fényviszonyok mellett is.

Előnyök

  • L-sorozatú felépítés
  • Nagy f/2 rekesznyílás
  • 4 lépéses képstabilizátor állványérzékeléssel
  • Super Spectra lencsebevonat
  • Fluorit és UD-objektívelemek
  • Gyűrűs USM autofókusz és bármikor használható manuális fókusz

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 200mm f/2L IS USM

L-sorozatú felépítés


Az EF 200mm f/2L IS USM a Canon precíziós optikájának legjavát nyújtja. Az L-sorozat a Canon vezető objektívcsaládja, amely a kiemelkedő képminőséget kivételes működéssel egyesíti. A por- és páravédő tömítések még mostoha időjárás esetén is megfelelően védenek.

Nagy f/2,0 rekesznyílás


Az f/2,0 maximális rekeszértéknek köszönhetően a fényképezés gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő záridővel, vaku nélkül lehetséges. A nagy rekeszértékkel a mélységélesség is kiválóan szabályozható, így lenyűgöző portrék készíthetők.

4 lépéses képstabilizátor


A Canon 4 lépéses kompenzációs képstabilizátor technológiájával akár negyedakora zársebesség is használható, miközben a kép nem lesz érzékelhetően elmosódottabb. Az automatikus pásztázásérzékelő kikapcsolja a képstabilizátort, ha a fotós vízszintes vagy függőleges irányban mozgó témát követ. Az állványérzékelés automatikusan javítja a képstabilizátor működését állványról fényképezés közben.

Super Spectra lencsebevonat


A Super Spectra bevonat segít a pontos színegyensúly és nagy kontraszt elérésben, miközben kiküszöböli a becsillanást és a szellemképet a fény elnyelésével, amely különben visszatükröződne az objektív külső elemein és a digitális EOS érzékelőkön.

Fluorit és UD-elemek


Az optimális vizuális teljesítmény érdekében az objektív fluorit- és UD- (rendkívül alacsony diszperziós) elemeket tartalmaz a színleképezési hibák minimalizálása érdekében. Az eredmény éles kép, nagy kontraszt és kivételes képminőség a teljes képen.

Kör alakú blende kialakítás


A Kör alakú blende kialakítás sima, egyenletes háttér-homályosítást (bokeh) eredményez, amely ideális a témák elválasztásához és a portréfotózáshoz.

Gyűrűs USM autofókusz manuális fókuszra váltással


A Canon gyűrűs USM autofókuszrendszere rendkívül magas frekvenciájú rezgést alkalmaz, amelynek eredménye a gyors, pontos és gyakorlatilag zajtalan működés, kiváló pozícióvezérlés mellett. Az autofókuszálás közben a nem forgó, nagyméretű gyűrű segítségével bármikor át lehet váltani manuális fókuszra, így a fotósok rögtön elkezdhetik a felvétel finombeállítását. Az EF 300mm f/2.8L IS USM objektívnél már megismert fókusz-előbeállítás segítségével speciális fókuszpozíció választható ki és tárolható, illetve szükség esetén azonnal előhívható.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 200mm f/2L IS USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.