Canon EF 200mm f/2.8L II USM

EF 200mm f/2.8L II USM

Az EF 200 mm f/2,8L II USM a Canon professzionális L sorozatú objektívek termékcsaládjának tagja. A gyűrűs USM élességállítás és a két UD lencsetag gondoskodik a kiemelkedő élességről és képalkotási teljesítményről.

Előnyök

  • L-sorozatú konstrukció és optika
  • Két UD lencsetag
  • Gyors, csendes USM autofókusz
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Kör alakú blende kialakítás a kitűnő háttér-homályosításhoz
  • Távolsági információt ad át a fényképezőgépnek az E-TTL II vakurendszer számára
  • Puha hordtáska és napellenző

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 200mm f/2.8L II USM

Kompakt teleobjektív


A két UD (ultra-low dispersion – különösen kis fényszórású) üveglencsének és a hátsó fókuszálási technológiának köszönhetően az EF 200 mm f/2,8L II USM különösen éles képeket ad. A háttér-homályosítás egyenletes és természetes hatású.

L sorozatú minőség


Az L sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának csúcsa, mely a precíziós kivitelű EF-optika csúcsát képviseli. Az L sorozatú objektívek a kiemelkedő teljesítményt lenyűgöző kezeléssel ötvözik, ráadásul por- és nedvességállók.

Nagy, f/2,8 rekeszérték


A gyors, f/2,8 maximális rekeszértéknek köszönhetően a fényképezés gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő záridővel, vaku nélkül lehetséges. A nagy rekeszértékkel a mélységélesség is kiválóan szabályozható.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

Integrálás az E-TTL II vaku fényméréssel


Az objektív távolsági információkat ad a kompatibilis EOS fényképezőgép E-TTL II vakurendszerének az optimális vaku fénymérés biztosítása érdekében.

Tartozékok


Az EF 200 mm f/2,8L USM-objektívet napellenzővel és puha hordtáskával szállítjuk.

Műszaki jellemzők

Tudj meg még többet a(z) Canon EF 200mm f/2.8L II USM készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Related Products