Canon EF 100mm f/2 USM

EF 100mm f/2 USM

Az EF 100 mm f/2 USM rövid teleobjektív nagy rekesze ideálissá teszi portrék fotózásához. Az objektív tömörítve jeleníti meg az arcvonásokat és gondoskodik róla, hogy a téma hangsúlyos legyen az elmosódott háttérhez képest.

Előnyök

  • Közepes teleobjektív
  • Gyors, f/2 rekesznyílás
  • USM fókuszmotor állandó kézi fókuszálási lehetőséggel
  • 90 cm-es legkisebb fókusztávolság
  • 58 mm-es szűrőméret
  • A Super Spectra bevonat csökkenti a szellemképhatást és a becsillanást

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 100mm f/2 USM

Nagy fókusztávolság és kompakt méret


Az EF 100 mm f/2 USM nagy maximális rekeszértékkel rendelkezik, mégis viszonylag kompakt. A 100 mm-es fókusztávolság lehetővé teszi a fotósok számára, hogy kényelmes távolságot tartsanak a témától, és egyúttal hozzájárul a perspektíva tömörítéséhez is. Éles, tiszta képek a teljes rekesztartományon.

Nagy f/2 rekesznyílás


Az f/2 maximális rekeszértéknek köszönhetően a fényképezés gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő záridővel, vaku nélkül lehetséges. A nagy rekeszérték mellett készített felvételeken a háttér fókuszon kívül kerül, így nagyobb hangsúly helyeződik a témára.

Egyenletes háttér-homályosítás


A gyakorlatilag kör alakú blendenyílásnak köszönhetően a nem fókuszált területek lágyabb, egyenletesebb érzetűek. Az előtérben élesen szereplő témák pedig hangsúlyossá válnak az elmosódott háttérrel szemben.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

Integrálás az E-TTL II vaku fényméréssel


Az objektív távolsági információkat ad a kompatibilis EOS fényképezőgép E-TTL II vakurendszerének az optimális vaku fénymérés biztosítása érdekében.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 100mm f/2 USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.