FINE cartridges

PIXMA TINTA

PIXMA FINE TINTAPATRONOK

Kiváló minőségű, maximális hatékonysággal létrehozott nyomatok és dokumentumok – a PIXMA FINE tintapatronok teljes körű kényelem és problémamentes használat mellett biztosítanak páratlan minőséget.

PIXMA FINE TINTAPATRONOK

Miért válaszd a FINE tintapatronokat?

A Canon PIXMA FINE tintasugaras patronok magukban foglalják a teljes színskálát, amelyre szükséged van a lenyűgöző minőségű nyomatok és dokumentumok létrehozásához. A tinták a nyomtatófejjel egy egységben vannak elhelyezve, amely pillanatok alatt cserélhető. A FINE patronos rendszer ugyanakkor gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé, hiszen minden másodperc számít.

Canon Camera

Egyszerű behelyezés, egyszerű csere

A Canon FINE tintarendszer tervezésekor a felhasználók igényeit tartottuk szem előtt. Nyomtatótól függően csupán egy vagy két egység cseréje szükséges, tehát kevesebb időt kell a karbantartással tölteni, és több idő jut a nyomtatásra. Maga a tintatartály egyszerűen, egyetlen kattintással rögzül, amit egy, a nyomtatóból érkező sípolás vagy kattanás is megerősít. Már kezdheted is!

Lenyűgöző minőség és tartósság bármilyen feladat esetén

A FINE tintarendszer pigment- és festékalapú tintákat is tartalmaz, amelyek a ChromaLife 100 technológiát alkalmazzák. Ez azt jelenti, hogy a rendszerrel készült nyomatok akár 100 évig is garantáltan megőrzik minőségüket. A FINE rendszer a nyomtatás terén is igen sokoldalúan használható. Ami azt illeti, nem csak a fotónyomtatáshoz, hanem üdvözlőlapokhoz, pólóra vasalható matricákhoz és bármilyen egyéb művészeti vagy kézműves tartalomhoz tökéletes.

Canon Camera

Tinták modellsorozat szerint

Segítségre van szükséged a tintakeresésben?

Fedezd fel a Canon nyomtatódhoz megfelelő tintát, tonert vagy papírt.