Mobil nyomtatásra kész lézernyomtatók

Headerimage

A Canon táblagépekkel és okostelefonokkal is használható lézernyomtatási és lapolvasási megoldások széles választékát kínálja kis- és középvállalatok, illetve kisebb munkacsoportok számára. Akár a helyi hálózatot, akár a felhőalapú kapcsolatot részesíti előnyben, a Canonnál megtalálja az ideális megoldást.

Egyes lézernyomtatók rendelkeznek az Apple® AirPrint™ és Mopria™, valamint a Canon PRINT Business alkalmazással is, így Ön mobilkészülékéről is elindíthatja a nyomtatást vagy beolvasást a helyi hálózaton keresztül. A Google Cloud Print szolgáltatást támogató modelleken pedig számítógépéről és mobilkészülékéről is nyomtathat felhőalapú kapcsolaton keresztül.

Megjegyzés: az imageRUNNER ADVANCE nyomtatók nem támogatják a Mopria-nyomtatást.

Azonnali nyomtatás Apple iOS és Android rendszert futtató készülékekről

Mopria mobilnyomtatás   Airprint mobile printing_Logo

A kompatibilis iOS- és Android-eszközökről alkalmazások telepítése, illetve kábelek csatlakoztatása nélkül nyomtathat.

Az AirPrint funkciót támogató Apple iOS-eszközökről, illetve a Mopria* szolgáltatást támogató Android-eszközökről közvetlenül, a vezeték nélküli hálózaton keresztül nyomtathat.  *Android-eszközök esetén beépülő modul telepítésére lehet szükség.

Nyomtatás Android-eszközökről a Mopria használatával

A Mopria tanúsítvánnyal rendelkező okostelefonok és táblagépek automatikusan felismerik a Mopria-támogatással rendelkező Canon nyomtatókat a Wi-Fi hálózaton, és lehetővé teszik a felhasználók számára az e-mailek és dokumentumok nyomtatását a mobileszközökről – ugyanolyan egyszerűen, mintha számítógépről tennék ezt.

A Mopria Alliance, amelynek a Canon is alapító tagja, olyan nonprofit szervezet, amelynek célja intuitiív és egyszerű vezeték nélküli nyomtatást biztosítani okostelefonokról, táblagépekről és egyéb mobileszközökről.

További információk a Mopria szolgáltatásról

Töltse le a Canon PRINT Business alkalmazást Apple iOS vagy Android rendszerre

PRINT alkalmazás logójaA Canon PRINT Business egy ingyenes alkalmazás lapolvasáshoz és fejlett nyomtatási funkciók használatához. Szkennelhet Canon multifunkciós eszközökről iPhone, iPad vagy Android végpontra, feltöltheti a beolvasott fájlokat különböző felhőalapú tárhelyekre, csatolhatja azokat e-mailekhez, vagy nyomtathat

Nyomtatás bármilyen eszközről, bárhonnan a Google Cloud Print használatával

Google_Cloud_Print_Ready_160A Google Cloud Print használatával bármilyen, internetre kapcsolódó eszközről – így telefonokról, táblagépekről és számítógépekről – nyomtathat gyakorlatilag bárhonnan. A felhőalapú nyomtatásra felkészített nyomtatóink eléréséhez csupán egy Google-fiókra van szükség.

Ellenőrizze, hogy nyomtatója szerepel-e az alábbi kompatibilitási listán. A Gogle Coud Pint szolgáltatásról a Google oldalain tudhat meg többet.

Megjegyzés: Az LBP6780x, LBP7680Cx készülékek esetén a nyomtatóra telepíteni kell a Google Cloud Print alkalmazást

Az egyes funkciók elérhetőségének és a szoftverkompatibilitásnak ellenőrzésére tanulmányozza a termékleírást.

Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

Az Android™ és a Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.