SELPHY CP810

A SELPHY CP810 készülékkel olyan egyszerű fényképeit gyönyörű és tartós nyomatokká változtatni. Kicsi, stílusos és hordozható. A dönthető LCD-kijelző és a kezelőfelület segítségével bárki használhatja, bárhol nyomtathat vele 1 percen belül.

Előnyök

  • Elegáns, rendkívül kompakt fényképnyomtató
  • Gyors, laborminőségű nyomatok
  • 6,8 cm-es (2,7") dönthető LCD
  • Nyomtatás memóriakártyákról, fényképezőgépekről vagy akár USB-hordozókról.
  • Igazolványkép-nyomtatás
  • Nyomtatási méretek választéka
  • Automatikus képoptimalizálás
  • 100 évig tartó nyomatok
  • Választható akkumulátor
  • SELPHY fotónyomtató szoftver

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon SELPHY CP810

Elegáns, rendkívül kompakt fényképnyomtató


Vonzó, helytakarékos kialakításával a hordozható SELPHY CP810 fotónyomtató ideális minden otthon számára.

Gyors, laborminőségű nyomatok


Bárki egyetlen gombnyomással professzionális minőségű fényképeket nyomtathat kevesebb, mint 1 perc alatt. A festékszublimációs technológia kiváló színmélységet és színátmeneteket biztosít, így fáradság és várakozás nélkül juthat hagyományos laborminőségű nyomatokhoz. A levelezőlap méretű nyomatok például mindössze 46 másodperc alatt elkészülnek.

6,8 cm-es (2,7") dönthető LCD


A felhasználóbarát forma egy 6,8 cm-es (2,7”) dönthető LCD-kijelzővel egészül ki az egyszerű kezelés és megtekintés érdekében. A képernyőn megjelenő utasítások egyszerűen követhetők, és már 13 nyelv használata támogatott.

Nyomtatás memóriakártyákról, fényképezőgépekről vagy akár USB-hordozókról.


A nyomatok gyors elkészítéséhez csatlakoztassa PictBridge-kompatibilis fényképezőgépét közvetlenül a nyomtatóhoz, vagy helyezzen egy memóriakártyát a beépített kártyaolvasóba - memóriakártyák széles skálájával kompatibilis, beleértve az SDXC-kártyákat is. A még nagyobb rugalmasság érdekében USB-memóriáról is nyomtathat.

Igazolványkép-nyomtatás


Legyen szó személyes vagy professzionális használatról, az Igazolványkép-nyomtatás funkció segítségével széles körben elfogadott, szabványos vagy akár egyedi méretű igazolványképeket készíthet és nyomtathat. Papírtakarékos megoldásként nyomtasson több azonos vagy különböző méretű igazolványképet egy lapra.

Nyomtatási méretek választéka


A SELPHY CP810 készülék számos különböző lehetőséget kínál emlékei megosztásához. Szupergyorsan készíthet képeslap (148×100 mm), L (119×89 mm) vagy hitelkártya (86×54 mm) méretű nyomatokat.

Automatikus képoptimalizálás


Az Automatikus képoptimalizálás a jelenet- és arcfelismeréssel gondoskodik a kitűnő eredményről. Felismeri és korrigálja a kép tökéletlenségeit, beállítja a fényerőt, a jelenetek és az arcok színét, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt ezzel extratisztaságot és gazdagságot kölcsönözve nyomatainak.

100 évig tartó nyomatok


A minden nyomtatáskor felvitt, kiömlő folyadékoktól és kifakulástól védő speciális bevonatnak köszönhetően hosszú élettartamú nyomatok készíthetők, amelyek albumban tárolva akár 100 évig is megmaradnak.

Választható akkumulátor


Nyomtasson utazás közben bel- vagy kültérben a szükség esetén újratölthető NB-CP2L akkumulátor segítségével (CG-CP200 töltőadapter szükséges). Egyetlen töltéssel több mint 36 képeslap méretű nyomatot készíthet.

SELPHY fotónyomtató szoftver


A készülékhez mellékelt SELPHY fotónyomtató szoftver segítségével egyszerűen elkészítheti saját naptárját, dekoratív kereteket választhat, vagy hozzáadhat nyomataihoz clip art elemeket és szövegbuborékokat a Kreatív nyomtatási módban.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon SELPHY CP810 funkcióiról és képességeiről.

Advanced size options for ID Photos

Speciális igazolványképméret-beállítások

Intelligent correction

Intelligens korrekció

Long-lasting Canon quality

Hosszan tartó Canon minőség

Print on the go

Nyomtatás akár útközben is

Postcard size prints

Levelezőlap méretű nyomatok

Hitelkártya méretű nyomatok

Credit card size stickers

Hitelkártya méretű matricák

Creative mini-sticker printing

Kreatív minicímke nyomtatás