SELPHY CP810

A SELPHY CP810 készülékkel olyan egyszerű fényképeit gyönyörű és tartós nyomatokká változtatni. Kicsi, stílusos és hordozható. A dönthető LCD-kijelző és a kezelőfelület segítségével bárki használhatja, bárhol nyomtathat vele 1 percen belül.

Előnyök

  • Elegáns, rendkívül kompakt fényképnyomtató
  • Gyors, laborminőségű nyomatok
  • 6,8 cm-es (2,7") dönthető LCD
  • Nyomtatás memóriakártyákról, fényképezőgépekről vagy akár USB-hordozókról.
  • Igazolványkép-nyomtatás
  • Nyomtatási méretek választéka
  • Automatikus képoptimalizálás
  • 100 évig tartó nyomatok
  • Választható akkumulátor
  • SELPHY fotónyomtató szoftver

Termékjellemzők

A(z) Canon SELPHY CP810 részletesebb megtekintése

Elegáns, rendkívül kompakt fényképnyomtató


Vonzó, helytakarékos kialakításával a hordozható SELPHY CP810 fotónyomtató ideális minden otthon számára.

Gyors, laborminőségű nyomatok


Bárki egyetlen gombnyomással professzionális minőségű fényképeket nyomtathat kevesebb, mint 1 perc alatt. A festékszublimációs technológia kiváló színmélységet és színátmeneteket biztosít, így fáradság és várakozás nélkül juthat hagyományos laborminőségű nyomatokhoz. A levelezőlap méretű nyomatok például mindössze 46 másodperc alatt elkészülnek.

6,8 cm-es (2,7") dönthető LCD


A felhasználóbarát forma egy 6,8 cm-es (2,7") dönthető LCD-kijelzővel egészül ki az egyszerű kezelés és megtekintés érdekében. A képernyőn megjelenő utasítások egyszerűen követhetők, és már 13 nyelv használata támogatott.

Nyomtatás memóriakártyákról, fényképezőgépekről vagy akár USB-hordozókról.


A nyomatok gyors elkészítéséhez csatlakoztassa PictBridge-kompatibilis fényképezőgépét közvetlenül a nyomtatóhoz, vagy helyezzen egy memóriakártyát a beépített kártyaolvasóba - memóriakártyák széles skálájával kompatibilis, beleértve az SDXC-kártyákat is. A még nagyobb rugalmasság érdekében USB-memóriáról is nyomtathat.

Igazolványkép-nyomtatás


Legyen szó személyes vagy professzionális használatról, az Igazolványkép-nyomtatás funkció segítségével széles körben elfogadott, szabványos vagy akár egyedi méretű igazolványképeket készíthet és nyomtathat. Papírtakarékos megoldásként nyomtasson több azonos vagy különböző méretű igazolványképet egy lapra.

Nyomtatási méretek választéka


A SELPHY CP810 készülék számos különböző lehetőséget kínál emlékei megosztásához. Szupergyorsan készíthet képeslap (148×100 mm), L (119×89 mm) vagy hitelkártya (86×54 mm) méretű nyomatokat.

Automatikus képoptimalizálás


Az Automatikus képoptimalizálás a jelenet- és arcfelismeréssel gondoskodik a kitűnő eredményről. Felismeri és korrigálja a kép tökéletlenségeit, beállítja a fényerőt, a jelenetek és az arcok színét, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt ezzel extratisztaságot és gazdagságot kölcsönözve nyomatainak.

100 évig tartó nyomatok


A minden nyomtatáskor felvitt, kiömlő folyadékoktól és kifakulástól védő speciális bevonatnak köszönhetően hosszú élettartamú nyomatok készíthetők, amelyek albumban tárolva akár 100 évig is megmaradnak.

Választható akkumulátor


Nyomtasson utazás közben bel- vagy kültérben a szükség esetén újratölthető NB-CP2L akkumulátor segítségével (CG-CP200 töltőadapter szükséges). Egyetlen töltéssel több mint 36 képeslap méretű nyomatot készíthet.

SELPHY fotónyomtató szoftver


A készülékhez mellékelt SELPHY fotónyomtató szoftver segítségével egyszerűen elkészítheti saját naptárját, dekoratív kereteket választhat, vagy hozzáadhat nyomataihoz clip art elemeket és szövegbuborékokat a Kreatív nyomtatási módban.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon SELPHY CP810 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Advanced size options for ID Photos
Intelligent correction
Long-lasting Canon quality
Print on the go
Postcard size prints
Credit card size stickers
Creative mini-sticker printing