Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Speedlite Transmitter ST-E2

A kicsi, könnyű és hordozható ST-E2 speciális infravörös jeladó, mely két csoport távoli, vezeték nélküli Speedlite segédvakut irányít. Gyenge megvilágításnál fókusz segédfényként is működik.

Előnyök

  • E-TTL II vakuvezérlés
  • Arányvezérlés két vakucsoporton
  • Nagysebességű szinkron
  • Szabadban akár 10 m hatótávolság
  • AF-segédfény

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Speedlite Transmitter ST-E2

E-TTL II vakuvezérlés


AZ E-TTL II vaku fénymérési rendszer használatakor az ST-E2 minden helyzetben pontos és megbízható, vezeték nélküli vakuexpozíciót tesz lehetővé. Komplex fényviszonyok esetén a kimenő fény könnyebben irányítható az expozíció-kompenzáció segítségével.

Arányvezérlés


Az ST-E2 eszközön rendelkezésre álló arányvezérlés segítségével két vakucsoport kimenő fénye irányítható, teret engedve a kreativitásnak. Az arány 1:8 és 8:1 között választható a két Speedlite csoport között, ami széles skálán történő mozogást eredményez.

Nagysebességű szinkron


A nagysebességű vakuszinkron segítségével szinkronizálja a vakut zársebességgel, gyorsabban, mint a fényképezőgép maximális szinkronizálási sebessége. Így nagy rekesszel is fényképezhet napfényben, gyors, fix fókuszú objektívet használva.

Vezérlési tartomány


Beltéri munkáknál az ST-E2 12 és 15 m közti hatótávolságot tesz lehetővé. Kültéri munkáknál a hatótávolság 8 és 10 m közt van.

AF-segédfény


Gyenge fényviszonyok között az ST-E2 fókuszfényt tud kibocsátani, jól definiált vonalakat eredményezve a fotón. Ez a fény segíti a fókuszálást minden EO fényképezőgép összes fókuszpontját lefedi.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Speedlite Transmitter ST-E2 funkcióiról és képességeiről.