Canon Speedlite 90EX

Speedlite 90EX

Kompakt, nagy teljesítményű vaku, amelynek segítségével kiváló és kreatív megvilágítás érhető el, legyen szó akár portréról, akár beltéri jelentekről. Az EOS M fényképezőgép ideális társa.

Előnyök

  • Vékony, zsebre tehető kialakítás
  • Gyönyörűen megvilágított portrék és beltéri jelenetek
  • Nagy teljesítmény kompakt vázban
  • Fedezze fel a megvilágításban rejlő kreativitást
  • Gyors, diszkrét és teljesen automatikus vakuzás
  • Szinte bárhol beszerezhető AAA elemekkel működik

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Speedlite 90EX

Vékony, zsebre tehető kialakítás – az EOS M fényképezőgép ideális kísérője


A Canon Speedlite 90EX, ez az EOS M fényképezőgépekhez tervezett kompakt vaku mindössze 50 grammot nyom (elemek nélkül), helytakarékos kialakításának köszönhetően pedig a legapróbb fotóstáskában is elfér.

Gyönyörűen megvilágított portrék és beltéri jelenetek


A különösen nagy látószögű objektívekhez ideális Speedlite 90EX pont a megfelelő megvilágítást biztosítja remek portrék, kiváló beltéri jelenetek és csoportképek készítéséhez.

Nagy teljesítmény kompakt vázban


Aprócska mérete ellenére a Speedlite 90EX vakut majd szétveti az erő, és 9-es (m, ISO100) maximális kulcsszámával ideális a sötét és éjszakai jelenetek, például bulik vagy esti grillpartik megörökítéséhez. Kiválóan alkalmas ezenkívül a szabadtéri témák derítéssel való fotózásához, amikor a nap Ön mögött van.

Fedezze fel a megvilágításban rejlő kreativitást


A beépített vezeték nélküli főegység funkciónak köszönhetően a Speedlite 90EX számtalan kreatív megvilágítási lehetőséget kínál. Fő vakuegységként beltérben akár 7 méterről, vezeték nélkül is vezérelhető vele több, három csoportba rendezett, beépített segédvaku funkcióval rendelkező vaku, például Speedlite 270EX II.

Gyors, diszkrét és teljesen automatikus vakuzás


Ha gyorsan és észrevétlenül szeretne sorozatfelvételt készíteni, a Speedlite 90EX mindig tettre kész. Az újratöltés csendes és gyors - mindössze 5,5 másodpercet kell várni a következő felvételig. Ezenkívül kompatibilis az EOS M és egyéb EOS digitális tükörreflexes fényképezőgépek automatikus vakumérési rendszerével, így minden helyzetben biztosított a teljesen automatikus és pontos vakuexpozíció.

Szinte bárhol beszerezhető AAA elemekkel működik


Annak érdekében, hogy a működő vakuegység minél kisebb és minél könnyebb, a Speedlite 90EX használata pedig minél kényelmesebb legyen, a tápellátásról két darab azonnal használható AAA/LR03 elem (akár Ni-MH, akár lítium) gondoskodik.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Speedlite 90EX funkcióiról és képességeiről.