Canon Speedlite 600EX

Speedlite 600EX

A gépen vagy a géptől távoli vakuként is használható nagy teljesítményű vaku.

Előnyök

  • 60-as kulcsszám (m, ISO 100, 200 mm-en)
  • Változtatható képszögű vakufej, 20-200 mm-es zoomfejjel
  • Integrált optikai segédvaku
  • Fehéregyensúly-korrigáló szűrők
  • Gyors, csendes újratöltés

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Speedlite 600EX

Gyors, hatékony működés


A 60-as kulcsszámú (ISO 100, m) Speedlite 600EX vaku teljesítménye elegendő nagy területek megvilágításához, még akkor is, ha a fényt a falak és a mennyezet visszaveri. A négy AA/LR6 elem gyors és csendes újratöltést biztosít, mindössze 0,1 másodperc alatt.

Változtatható képszögű vakufej zoom-funkcióval


Döntse a Speedlite 600EX vakufejét felfelé vagy oldalra, hogy a vaku fényét a mennyezetre vagy a falakra irányítva finomabb megvilágítás mellett készíthessen portréfotókat. A zoomfej hatótávolsága a használt objektívnek megfelelően állítható, így maximális hatékonysággal tudja használni a vakut

Fényképezés több vakuval


Több Speedlite 600EX vaku használatával drámai hatású fényképeket készíthet – tökéletes megoldás nagyméretű témák és belső terek fényképezéséhez vagy portréfotózáshoz. A vakukat három csoportba rendezheti, a csoportok pedig egyesével vagy egyszerre is vezérelhetők.

E-TTL II fénymérés


Akár a fényképezőgépen, akár bizonyos távolságból használja a Speedlite 600EX vakut, a Canon E-TTL II vaku-fénymérési rendszere gondoskodik a pontos expozícióról.

Kreatív vakus fotózás


A nagy sebességű vakuszinkronnak köszönhetően a Speedlite 600EX bármilyen zársebességnél működik, ezért napos időben derítővakuként is kiválóan használható. Vagy miért nem próbál ki különleges fényhatásokat a második redőny funkcióval vagy a stroboszkóp vakuval?

Profi funkciók; intuitív kialakítás


A Speedlite 600EX ugyanolyan időjárásálló vázzal rendelkezik, mint a Canon EOS-1D X professzionális DSLR fényképezőgépe, és nagyméretű, LCD pontmátrix képernyőjének köszönhetően gyorsan és egyszerűen kezelhető.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Speedlite 600EX funkcióiról és képességeiről.