Canon Media Storage M80

Media Storage M80

Az M80 80 GB kapacitású hordozható tároló az igényes EOS-fényképészek számára. Nagy felbontású, 3,7" méretű képernyőjével csúcsminőségű képellenőrzésre és tartós tokjában biztonságos tárolásra ad lehetőséget.

Előnyök

  • 80 GB kapacitású merevlemez-meghajtó
  • Kiváló minőségű, 3,7" LCD
  • Tartós magnéziumötvözet ház
  • CF és SD kártyaolvasók egy gombnyomásos biztonságimásolat-készítéssel
  • Adatátvitel közben automatikus adatellenőrzés
  • Diavetítés funkció
  • Kompatibilis a legnépszerűbb médiaformátumokkal
  • Láthatók az EXIF adatok
  • Hordtáska és állvány

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Media Storage M80

Nagy kapacitású, 80 GB-os merevlemez-meghajtó


Tekintélyes, 80 GB kapacitású belső merevlemezével az M80 egyetlen, könnyen szállítható eszközben több ezer jó minőségű kép tárolására ad lehetőséget.

Jó minőségű, széles látószögű, 3,7" méretű LCD-kijelző


A 3,7" méretű LCD-képernyő kitűnő színvisszaadású, VGA felbontású és különösen széles, 160fokos látószöggel jeleníti meg a fényképek részleteit.

Magnéziumötvözet váz


Az M80 erős és könnyű magnéziumötvözetből készül és elég tartós ahhoz, hogy bárhová elkísérje tulajdonosát. A hordtáska kiegészítő védelmet nyújt, és a mellékelt állvány lehetővé teszi az M80 multimédiás megjelenítési képességeinek maximális kihasználását.

CF és SD kártyaolvasók az egyszerű másolatkészítéshez


Függetlenül attól, hogy SD kártyára vagy CompactFlash memóriára fényképez, a beépített csatlakozóhelyek kényelmes adatátvitelt biztosítanak. Egyszerűen csak illesszen be egy memóriakártyát és az információ egyetlen gombnyomásra több mint 4 MB/másodperc sebességgel átkerül az M80 merevlemezére, miközben az adatellenőrzés megvizsgálja, hogy a képek másolatai hibamentesen elkészültek.

Jelszavas védelem a képek biztonságáért


Magánjellegű képeit tartsa biztonságban A jelszavas védelem garantálja, hogy csak az Ön által kiválasztottak láthassák képeit.

Diavetítés funkció háttérzenével


Az M80 beépített diavetítés funkciójával egyszerűen ellenőrizhet sok fájlt. A háttérzene hozzáadásának lehetőségével a képekből bárhol hatásos bemutatót állíthat össze.

Számos formátumot támogat


Az M80 sokkal több, mint egy képnézegető: támogatja csaknem az összes népszerű audiovizuális fájlformátumot, köztük a JPEG-, TIFF-, MPEG 1, 2 és 4, MP3- és WAV-formátumot. Az M80 lehetővé teszi a Canon saját D-SLR RAW formátumában történő képtárolást is, ami ideális megoldás az olyan fényképészek számára, akiknek a helyszínen kell menteni és ellenőrizni a képeket.

A részletes EXIF adatok láthatók


Egyetlen gombnyomásra minden fényképnél láthatja a részletes EXIF adatokat, a fényképezés időpontját, a fényképezőgép beállításait.

Audio-/videokimenet és PictBridge csatlakozás


Az audio-/videokimeneti csatlakozók segítségével a felvett munka könnyen bemutatható; egyetlen egyszerű csatlakozás és készen áll arra, hogy nagyobb hallgatóságnak bemutassa a képeket és hangokat. Vagy választhatja a képek közvetlen nyomtatását egy PictBridge-kompatibilis nyomtató segítségével, egyetlen kábelen keresztül. Nincs számítógép, nincsenek gondok, csak a képek azonnali másolása, bármikor, amikor kell.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Media Storage M80 funkcióiról és képességeiről.