WFT-E8

Bővítsd az EOS-1D X Mark II fénygéped csatlakozási lehetőségeinek világát a WFT-E8 vezeték nélküli adóval. Az IEEE 802.11ac kompatibilitásnak, a javított FTP-átviteli opcióknak és a távoli felvételkészítési lehetőségnek köszönhetően biztosított gyors vezeték nélküli LAN-átvitel révén a WFT-E8 számtalan további funkcióval hozza ki a legtöbbet EOS-1D X Mark II fényképezőgépedből.

Előnyök

  • Gyors adatátvitel – az IEEE 802.11ac szabvány támogatása
  • Biztonságos fájlátviteli protokoll FTP-/FTPS-kiszolgálón keresztül
  • WFT-kiszolgálón keresztül történő felvételkészítés távoli rögzítéshez és videofelvételhez
  • Okostelefonos/táblagépes felvételkészítés távoli rögzítéshez a Canon Camera Connect alkalmazással
  • Akár 10 fényképezőgép összekapcsolása akár 100 méteres távolságból történő távoli felvételkészítéshez

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon WFT-E8

Vezeték nélküli képátvitel


Az újonnan átvett IEEE 802.11ac szabványnak (5 GHz-es sáv) köszönhetően a WFT-E8 adó akár 150 méteres távolságból is gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Az IEEE 802.11ac a WFT-E6 adónál használt IEEE 802.11n szabványnál (valós helyzetben kb. 2,5-szer) gyorsabb kommunikációt támogat, ami az IEEE 802.11n szabvány 450 Mb/s-os elméleti sebességével szemben kb. 1300 Mb/s-ot jelent.

Távoli felvételkészítés számítógép segítségével


A fotósok az FTPS (fájlátviteli protokoll SSL-/TSL-protokollon keresztül) segítségével távolról is biztonságosan kapcsolódhatnak FTP-kiszolgálóhoz, és valós időben rögzíthetnek és küldhetnek képeket. Ezáltal minimálisra csökkenthető a képek összegyűjtésére, osztályozására és kiszolgálóra való feltöltésére fordított idő.

WFT-kiszolgáló


A WFT-E8 WFT-kiszolgáló opciójának köszönhetően távolról is készíthetsz, megtekinthetsz és lejátszhatsz képeket. A WFT-kiszolgáló a korábban HTTP üzemmódnak nevezett funkció frissítése, és az EOS-1D X Mark II fényképezőgép-beállításainak – például a fókusznak, az élőképes nézetnek, a videolejátszásnak és a RAW-képek megtekintésének – teljes körű vezérlését teszi lehetővé, így azt láthatod, amit a fényképezőgép, a beállításokat azonban távoli számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről adhatod meg.

A Canon Camera Connect alkalmazás


A Canon Camera Connect alkalmazás segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatsz, és akkor is rögzíthetsz, megtekinthetsz, osztályozhatsz, átvihetsz és megoszthatsz képeket, amikor a fényképezőgépet hatótávolságon kívül kell felállítanod, például focimeccsen a kapu mögé vagy a kosárlabdapalánk fölé. A Camera Connect alkalmazással Full HD MP4-videofájlok rögzítésére és átvitelére is lehetőség van.

Összekapcsolt felvételkészítés


Egy fő fényképezőgéphez akár 10 alárendelt fényképezőgép is hozzákapcsolható WFT-E8 vagy a WFT-E7 adókkal, és akár 100 méteres távolságból is lehetséges a szinkronizálás. A fényképezőgép-idő szinkronizáló funkciónak köszönhetően a fényképezőgépek órái közötti különbség megszűnik, és pontosan meghatározható a felvételek sorrendje.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon WFT-E8 funkcióiról és képességeiről.