Canon PowerShot SX710 HS

A tökéletes útitárs

Vidd magaddal ezt a nagy teljesítményű, kompakt, de ugyanakkor szuperzoom fényképezőgépet, hogy bármikor fantasztikus álló és mozgóképeket készíthess, amelyeket bátran meg is oszthatsz. A 30-szoros zoomot biztosító objektívnek és a speciális funkcióknak köszönhetően kivételes részletgazdagsággal örökítheted meg az értékes pillanatokat.

0%

  Áttekintő film a Cup of Couple-lel

  Kompakt, 30-szoros szuperzoom, könnyen magaddal viheted bárhová

  Ez az ultra-kompakt zsebfényképezőgép olyan kicsi, hogy könnyedén magaddal viheted bárhová – ettől válik egyedülállóan ideális útitárssá. Kerülj közelebb az eseményekhez a 30-szoros optikai zoom és a 60-szoros ZoomPlus által nyújtott lenyűgöző részletgazdagsággal, miközben a továbbfejlesztett zoombeállító segéd könnyedén elkészíti számodra az optimális képet.

  Éles képek minden alkalommal

  A minden helyzethez alkalmazkodó 5 tengelyes, intelligens optikai képstabilizátorral bármikor éles és részletes fényképeket vagy videókat készíthetsz, még akkor is, ha teljes nagyítást használsz, vagy alacsony megvilágításnál, kézből fényképezel.

  Csatlakozz, és oszd meg fényképeidet az okostelefonodon vagy a közösségi oldalakon

  Könnyű megosztás

  Képeid megosztása gyerekjáték. Wi-Fi és NFC segítségével gyorsan átküldheted a képeidet és videóidat az okostelefonodra, táblagépedre vagy a Canon Connect Station állomásra, illetve közvetlenül a fényképezőgépedről is feltöltheted a képeket a közösségi hálózatokra.

  Távoli fényképezés

  Csoportképekbe is könnyedén beszállhatsz, vagy természetfotókat is készíthetsz a távvezérelt fényképezésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy az okostelefonodról vagy táblagépedről vezéreld a fényképezőgépedet.

  A fényképek biztonsági másolatainak elkészítése egyszerű

  A képszinkronizáló segítségével készíts vezeték nélkül biztonsági másolatot értékes új fényképeidről bárhová, ahová szeretnéd a felhőben, és ezzel párhuzamosan szinkronizáld a képeket a számítógépeddel és az okostelefonoddal is.

  Bármilyen körülmények között csodálatos képeket készíthetsz

  A HS rendszerben kombinált 20,3 megapixeles érzékelő és nagy teljesítményű DIGIC 6 processzorunk bármilyen helyzetben élettel teli, éles és határozott körvonalú felvételek készítését teszik lehetővé. Segítségével még sötét helyeken is megragadhatod a képek hiteles hangulatát, valódi színekkel, alacsony zajszinttel, anélkül, hogy vakut kellene használnod.

  Bármilyen helyzetben könnyedén garantálhatod a részletes, kreatív végeredményt

  Még gyenge megvilágítás mellett is garantáltan gyönyörű, éles és tiszta képeket fogsz készíteni a HS rendszernek köszönhetően, amelyben a 20,3 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő egy nagy teljesítményű DIGIC 6 processzorral párosulva biztosítja a gyors működtetést és a részletgazdag, kiváló minőségű képrögzítést.

  Élethű videók egyetlen gombnyomásra

  A videofelvétel gomb egyszeri megnyomásával könnyedén rögzíthetsz hibátlan, kiváló minőségű Full HD videókat (60p/30p). A speciális zajszűrésnek köszönhetően még gyenge megvilágítás mellett is fantasztikus képeket készíthetsz, az 5 tengelyes dinamikus képstabilizátor pedig járás vagy futás közben is egyenesen tartja a rögzített képet.

  Dinamikus képstabilizátor

  A speciális dinamikus képstabilizátornak köszönhetően éles, egyenletes videókat készíthetsz még akkor is, ha erőteljes, rázkódó mozgást végzel járás vagy futás közben.

  Videó megtekintése

  60p videó

  Rögzíts éles és tiszta felvételeket gyorsan mozgó témákról. A Full HD 60p videók révén számítógépeden egyenletesebb és gazdagabb átmenetekben, valamint lassított felvételekben gyönyörködhetsz.

  Videó megtekintése

  Rövid klipek/kiemelt történetek

  Készíts a Short Clip Movie funkcióval szórakoztató és lendületes videókat, vagy a Story Highlights üzemmód segítségével állíts össze meglévő fényképeidből izgalmas filmeket és videókat.

  Videó megtekintése

  MF kontúrkiemelés

  Végezz tökéletes kézi fókuszálást az MF-kontúrkiemelés segítségével, amely azáltal, hogy kivehetően kiemeli a fókuszban lévő témát, megkönnyíti a pontos beállítást.

  Videó megtekintése

  Éld ki kreativitásodat a különféle automatikus és manuális üzemmódokkal

  A teljes körű manuális vezérlés felhasználásával szárnyalhat saját kreatív fotóművészeted, vagy egyszerűen hagyd, hogy a fényképezőgép dolgozzon helyetted. Engedd, hogy a Creative Shot üzemmód automatikusan rögzítsen hat képet, és az elérhető szűrőkkel és effektekkel varázsolj ötöt szórakoztatóvá. Vagy próbáld ki a Hybrid Auto üzemmódot, amely négy másodperces klipeket készít minden felvétel előtt, és izgalmas, az egész napodat bemutató filmet fűz össze ezekből.

  Kreatív felvételkészítés

  Fényképezd le ugyanazt a témát különböző művészi módokon a kreatív felvételkészítés funkció segítségével, amely az eredeti témából öt szűrőket és effektusokat tartalmazó képet készít.

  Smart Auto

  A Smart Auto megkönnyíti a nagyszerű fényképek és videofilmek rögzítését, mert kiválasztja a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra – a jelenet típusától függetlenül.

  Hibrid automata mód

  A Hibrid automatika szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót készít a nap összes felvételéből az Te szórakoztatásodra.

  Videó megtekintése

  Manual control

  Tedd meg a következő lépést a kreatív fotózás felé az exponálás feletti teljes körű vezérlés révén.

  Értékelések

  Műszaki adatok

  30-szoros ultrazoom különösen nagy látószöggel

  30-szoros ultrazoom különösen nagy látószöggel

  Kiváló minőségű, 60-szoros zoom tartomány

  Kiváló minőségű, 60-szoros zoom tartomány

  Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

  Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

  20,3 megapixeles CMOS-érzékelő

  20,3 megapixeles CMOS-érzékelő

  Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

  Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

  Minden helyzetben stabil felvételek

  Minden helyzetben stabil felvételek

  Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

  Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

  Az NFC leegyszerűsíti az okostelefonos megosztást

  Az NFC leegyszerűsíti az okostelefonos megosztást

  Egyenletesebb videók 1080p felbontással

  Egyenletesebb videók 1080p felbontással

  Lejátszás hatású rövid klipek rögzítése

  Lejátszás hatású rövid klipek rögzítése

  GPS mobilon keresztül

  GPS mobilon keresztül

  Távoli fényképezés

  Távoli fényképezés

  Tekintsd meg a teljes specifikációt

  További ajánlatok…

  Wi-Fi

  Tudj meg még többet a Canon wifis, kompakt fényképezőgépeiről.

  Regisztráld a terméket!

  Mesélj magadról, és iratkozz fel a Canon You Connect hírlevelére – itt rengeteg inspirációt, hírt és tanácsot találhatsz.

  Come and see

  Történetek

  Come and see

  Technikák

  Fedezd fel itt

  Kiemelt termékek

  További információk

  • Canon
  • Canon PowerShot SX710 HS