Canon PowerShot SX700 HS

PowerShot SX700 HS

Az ultrakompakt PowerShot SX700 HS fényképezőgéppel vége a cipekedésnek: a 30-szoros zoomnak köszönhetően gyönyörű közelképeket készíthetsz nagy távolságból, ezenfelül HS System, 60 kép/mp sebességű Full HD videorögzítés, és a Wi-Fi, NFC funkciókkal gyors és egyszerű megosztás áll rendelkezésre.

PowerShot SX700 HS

Előnyök

 • Ultrakompakt 30-szoros optikai zoom, 25 mm-es, nagy látószögű objektív. 60-szoros ZoomPlus
 • Lenyűgöző felvételek még rossz fényviszonyok mellett is a HS System rendszernek köszönhetően: 16,1 megapixeles CMOS-érzékelő, DIGIC 6 processzor
 • Az Intelligens képstabilizátorral és az 5 tengelyes továbbfejlesztett Dinamikus IS rendszerrel minden helyzetben éles képeket és stabil videókat rögzíthetsz
 • Csatlakozz, készíts biztonsági másolatot és ossz meg könnyedén a Wi-Fi és NFC funkcióval. Távoli fényképezés és GPS nyomkövetés okostelefonról
 • Az optikai zoom segítségével sztereó minőségű Full HD (1080p) videók készíthetők 60 kép/mp sebességgel.
 • Nagy, 7,5 cm-es (3,0”) PureColor II G LCD (922 000 képpont, sRGB)
 • Mutasd meg egyéniségedet a kreatív üzemmódokkal
 • Készíts videoösszefoglalót a napjaidról a Hibrid automatika segítségével és élvezd a Smart Auto funkció hihetetlen egyszerűségét
 • Vedd át az irányítást a manuális, Av és Tv üzemmóddal
 • Örökíts meg minden eseményt a nagy sebességű rögzítéssel

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PowerShot SX700 HS

Ultrakompakt 30-szoros optikai zoom


Az ultrakompakt, zsebre tehető géprendkívüli, 30-szoros optikai zoomjának köszönhetően nagy távolságból is gyönyörű közelképeket készíthetsz. Vagy a ZoomPlus funkcióval akár 60-szoros közelítést is alkalmazhatsz – minőségromlás nélkül. Foglalj még több mindent a képbe a 25 mm-es különösen nagy látószöggel, és készíts remek csoportképeket vagy lenyűgöző tájképeket!

Fényképezés bármilyen fényviszonyok mellett


Örökítsd meg utazásaidat lenyűgöző minőségben bármilyen helyszínen és bármilyen napszakban a HS System segítségével, mely rossz fényviszonyok között is remek teljesítményt nyújt, így vaku vagy állvány nélkül is megragadhatod a pillanat valódi hangulatát. A speciális DIGIC 6 processzor és a kiváló érzékenységű, 16,1 megapixeles CMOS-érzékelő kivételes minőséget és részletgazdag képeket garantál, melyek ideálisak nagyméretű nyomatok készítéséhez (A3+) vagy kreatív képvágáshoz.

Intelligens IS, továbbfejlesztett Dinamikus IS


Az optikai képstabilizátor elengedhetetlen az éles felvételek készítéséhez alacsony fényviszonyok vagy maximális zoom esetén. A Canon Intelligens képstabilizátor technológiájának köszönhetően a fényképezőgép a 8 lehetőségből automatikusan kiválasztja az optimális képstabilizátor módot, így tiszta és részletgazdag fényképeket és videókat biztosít. A továbbfejlesztett Dinamikus képstabilizátor 5 tengely mentén egyenlíti ki a fényképezőgép rázkódását, így stabilabb felvételt biztosít, mely a nagy képernyőn is jól mutat.

Csatlakoztasd, oszd meg és kövesd nyomon utazásaidat a Wi-Fi funkcióval


Az NFC támogatással bővített Wi-Fi funkciónak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatod fényképezőgépedet okostelefonodhoz és közzéteheted kalandjaidat az interneten. A Mobilcsatlakoztatás gomb és az NFC segítségével azonnal csatlakoztathatod gépedet okostelefonodhoz vagy biztonsági mentést készíthetsz fényképeidről a Flickr ®, Google Drive ®, image.canon tárhelyekre vagy számítógépedre. Oszd meg az élményt a Facebook ®, Twitter ® és YouTube™™ közösségi oldalakon közvetlenül fényképezőgépedről, és egészítsd ki képeidet a helyszínekkel okostelefonod GPS funkciójával. Ezenfelül okostelefonodról távolról is vezérelheted fényképezőgépedet – tökéletes választás, hogy ne maradj le a csoportképekről, vagy vadállatok természetes élőhelyein készíts felvételeket.

Full HD videók (60 kép/perc)


A videó gombbal azonnal elindíthatod a videofelvétel, így egyenletes, lenyűgözően élethű Full HD (1080 p) minőségben örökítheted meg a váratlan eseményeket is 60 kép/mp sebességgel, sztereó hangzással és optikai zoommal. A továbbfejlesztett videófunkciók, mint a Manuális fókuszkiemelés és az MP4 támogatás a legjobb minőségű videók rögzítését, szerkesztését és megosztását teszik lehetővé.

7,5 cm-es (3,0”) PureColor II G LCD


A nagyméretű, tartós, nagy felbontású (922 000 képpont) LCD kijelző kiváló láthatóságot, sRGB színvisszaadást és a menürendszer egyszerű kezelését biztosítja, így könnyedén megkomponálhatod, megtekintheted és megoszthatod felvételeidet.


Fedezd fel a kreativitásod


Mutasd meg egyéni stílusodat, és állítsd be kreativitásod szerint a záridőt és a rekeszértéket a Manuális üzemmódokkal (Tv, Av és M). Vagy kísérletezz a kreatív felvételi üzemmódban, mely a különböző művészi hatások intelligens megválasztásával egyedi képek készítését teszi lehetővé. A Fekete-fehér, Retró, Speciális és Természetes szűrők közül választhatsz, vagy dönthetsz az Automatikus beállítás mellett is – így automatikusan különböző meglepő képek készülnek ugyanarról a témáról.

Hibrid automatika; Smart Auto


Kiváló minőségű képeket és videókat készíthetsz könnyedén a Smart Auto funkcióval, amely 58 lehetőség közül (videó esetén 21) választja ki a legmegfelelőbb beállításokat. A hibrid automatika minden kép előtt egy-egy 4 másodperces videoklipet készít, majd a klipeket HD (720p) videóvá fűzi össze, így lesz egy szórakoztató összefoglalód a nap felvételeiről.

Nagy sebességű rögzítés


A nagy sebességű rögzítés, a szuperlassú videó és a gyors autofókusz lenyűgöző eseménysorok rögzítését is lehetővé teszi.

*A Wi-Fi támogatás készüléktől és régiótól függően változik. További tájékoztatás a www.canon-europe.com/wirelesscompacts weboldalon.
A Facebook® a Facebook Inc. bejegyzett védjegye.
A YouTube™™ és a Google Drive a Google Inc. bejegyzett védjegye.
A Twitter a Twitter Inc. bejegyzett védjegye.
A FLICKR márkajelzés a Yahoo! Inc. bejegyzett védjegye.

Műszaki jellemzők

Tudj meg még többet a(z) Canon PowerShot SX700 HS készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Great low-light shots

Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

16.1 Megapixel CMOS

16,1 megapixeles CMOS

30x_25mm_wide_compact

30-szoros szuperzoom különösen nagy látószöggel

Zoom to 60x with great quality

Kiváló minőségű, 60-szoros zoom tartomány

Powerful DIGIC processing

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

Steady shots in every situation

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

Share and backup images wirelessly

Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

NFC simplifies smartphone sharing

Az NFC leegyszerűsíti az okostelefonos megosztást

FullHD 60p

Egyenletesebb videók 1080p felbontással

Tag shots using smartphone GPS

Felvételek címkézése okostelefonos GPS-szel

Find your subject easily at full zoom

A téma egyszerű követése a maximális zoommal

Hybrid Auto

Egyszerű felvételek video-összefoglalóval

Auto mode with 58-scene detection

Automatikus üzemmód 58 jelenet érzékelésével

Creative Shot

6 egyedi kép egyetlen felvételből

Aperture and shutter speed control

Rekesz- és zársebesség-vezérlés

Full resolution high-speed shooting

Nagy sebességű rögzítés teljes felbontással

Smooth slow motion movies

Egyenletes lassított felvételek

Enhanced strength and visibility

Még erőteljesebb, még jobban látható

View stills and videos on TV

Tekintse meg az állóképeket és a videókat tv-n

Eco Mode

Energiatakarékosság a több felvételért

 • PowerShot SX700 HS digitális fényképezőgép

 • WS-800 csuklópánt

 • NB-6LH akkumulátor

 • CB-2LYE akkumulátortöltő

 • Hálózati kábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet