Canon PowerShot SX610 HS

PowerShot SX610 HS

Örökíts meg minden fontos pillanatot éles és részletgazdag eredménnyel - a vékony és zsebre tehető kialakítású, nagy teljesítményű 18-szoros zoomal. Oszd meg kiváló minőségű fényképeidet és videóidat zökkenőmentesen a Wi-Fi és NFC funkció segítségével.

Előnyök

  • Kerülj közelebb a távoli részletekhez a vékony és zsebre tehető 18-szoros zoommal
  • Éles felvételek és stabil videók az Intelligens képstabilizátorral
  • Egyszerű megosztás okostelefonnal és közösségi oldalakkal
  • Engedd szabadjára a benned rejlő művészt az egyszerű kreatív felvételkészítés segítségével
  • Készíts egy gombnyomással nagyszerű Full HD videofilmeket

Termékjellemzők

A(z) Canon PowerShot SX610 HS részletesebb megtekintése

Kerülj közelebb - szélesítsd a látóteret


Kerülj közelebb az eseményekhez és örökíts meg akár távoli témákat is lenyűgöző részletességgel a vékony és elegáns, 18-szoros optikai zoommal rendelkező fényképezőgéppel. A 25 mm-es, különösen nagy látószög révén nagy csoportok és lélegzetelállító jelenetek rögzítésére is kiválóan alkalmas. Kis méretének köszönhetően pedig otthon és nyaralás közben is bárhová magaddal viheted.

Éles képek minden alkalommal


Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgéppel éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is.

Egyszerű kapcsolódás Wi-Fi-vel


Élvezd a Wi-Fi nyújtotta szabadságot. Töltsd fel fényképeid és filmjeid közösségi oldalakra - egyenesen fényképezőgépedről, vagy könnyedén küldd át őket okostelefonodra vagy táblagépedre a Dinamikus NFC-n keresztül. A Canon CameraWindow alkalmazással távolról vezérelheted a fényképezőgépet okostelefonodról, továbbá kényelmesen biztonsági mentést indíthatsz számítógépedre, valamint felhő alapú vagy okostelefon-tárhelyedre az Image Sync alkalmazással. Kapcsold össze a Canon Connect Stationnel, így fényképeidet és videóidat HD TV-n nézheted családodal és barátaiddal, ráadásul egyszerűen megoszthatod őket a közösségi oldalakon és az irisához hasonló online albumokban.

Fotóalanyok egyszerű képkeretbe foglalása


Engedd, hogy a fényképezőgép megtalálja és kövesse a felvételen található arcokat. Csak nyomd meg a gombot, és az automatikus zoom automatikusan optimális keretbe foglalja a jelenetben szereplő egy vagy több személyt.

Kivételes részletesség a legszebb emlékek számára


Élvezd a kivételes minőséget, és a részletgazdag képeket. A 20,2 megapixelnek köszönhetően lélegzetelállító poszterméretű nyomatok készíthetők lenyűgöző részletgazdagsággal.

Éles felvételek bármilyen fényviszonynál


Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System rendszere gyenge megvilágításnál, vaku és állvány használata nélkül is tisztább eredményeket produkál, és könnyedén lehetővé teszi az értékes pillanatok hangulatának visszaadását.

Élethű videofelvételek egyszerűen


Nagyszerű videofilmeket készíteni gyerekjáték. A népszerű MP4 formátumban rögzített felvételekből egyetlen gombnyomással kiemelkedő Full HD videókat készíthetsz 30 képkocka/mp sebességgel, és ezek megtekintését számos különböző eszközön élvezheted. Az Intelligens képstabilizátornak köszönhetően menet közben is kiemelkedő, éles felvételek készíthetők.

Káprázatos képek könnyedén


Készíts könnyedén fantasztikus fényképeket és videókat a Smart Auto funkcióval. Készíts szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót a nap összes felvételéből a Hibrid automatikával.

Fejleszd kreatív oldalad


Kápráztasd el családtagjaidat és barátaidat a kreatív érzékeddel. A Kreatív felvételkészítés intelligens módon rögzít hat, különböző művészi effektusokkal felruházott képet ugyanarról a témáról. Ezen kívül számos kreatív szűrőt is felfedezhetsz - például a halszemhatást és a kicsinyítettmodell-hatást.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot SX610 HS készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

25mm Wide 18x
36x ZoomPlus
Great low-light shots
20.2 Megapixel CMOS
Digic4 Plus
Steady shots in every situation
Share and backup images wirelessly
NFC simplifies smartphone sharing
1080p movies
Tag shots using smartphone GPS
Remote Shooting WiFi
Auto Zoom
Hybrid Auto
Auto mode with 32-scene detection
Creative Shot
High-speed shooting
Wide viewing angle, high contrast
View stills and videos on TV
Transfer to Canon Connect Station with one tap
 • PowerShot SX610 HS digitális fényképezőgép

 • WS-800 csuklópánt

 • NB-6LH akkumulátor 

 • CB-2LYE akkumulátortöltő

 • Hálózati kábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

PowerShot SX610 HS Értékelések