Canon PowerShot SX530 HS

PowerShot SX530 HS

Rögzíts minden pillanatot lenyűgöző részletgazdagsággal az egyszerű felvételkészítést és megosztást lehetővé tevő 50-szeres zoommal rendelkező fényképezőgéppel. Élvezd a maximális könnyedséget, fejleszd fényképészeti tudásodat, és fejezd ki önmagad a kreatív vezérléssel.

Előnyök

 • Egyetlen kompakt, 50-szeres zoomal rendelkező fényképezőgép minden fényképezési helyzethez
 • Büszkén oszthatod meg a kiváló minőségben készült képeket
 • Csatlakozz egyszerűen Wi-Fi és NFC használatával
 • Őrizz meg minden számodra fontos felvétet és Full HD videót
 • Kísérletezz kreatív módokkal és kézi vezérléssel

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PowerShot SX530 HS

Örökíts meg mindent, amerre a szem ellát


Ezzel a kompakt bridge fényképezőgéppel mindent megörökíthetsz a hihetetlenül részletes, nagy távolságból készített közelképektől a csoportképeken át a lenyűgöző tájképekig. Óriási, 50-szeres optikai zoom rejlik ebben a kisméretű és tömegű készülékben, melyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová.

Éles képek minden alkalommal


Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is.

Egyszerű kapcsolódás Wi-Fi-vel


Élvezd a Wi-Fi nyújtotta szabadságot. Töltsd fel fényképeid és filmjeid közösségi oldalakra – egyenesen fényképezőgépedről, vagy könnyedén küldd át őket okostelefonodra vagy táblagépedre NFC-n keresztül. A speciális okostelefonos alkalmazással távolról vezérelheted a fényképezőgépet okostelefonodról, továbbá kényelmesen biztonsági mentést indíthatsz számítógépedre, valamint okostelefon- és felhőalapú tárhelyedre az Image Sync alkalmazással. Kapcsold össze a Canon Connect Stationnel, így fényképeidet és videóidat HD TV-n nézheted családoddal és barátaiddal, ráadásul egyszerűen megoszthatod őket a közösségi oldalakon és az online albumokban.

Könnyedén nyomon követheted a témát


Erős nagyítás mellett is könnyedén követheted a távoli témákat. Csak nyomd meg a gombot, és a nagyítási képkocka-segéd gyorsan eltávolodik a jelenettől – így új perspektívába helyezheted a témát –, a gomb felengedésekor pedig visszavált a nagyított méretre. A továbbfejlesztett automatikus üzemmód automatikusan eltávolodik a jelenettől, amikor a téma elhagyja a keretet, és segít előre megadott méreten tartani a témát.

Éles felvételek bármilyen fényviszonynál


Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System rendszere gyenge megvilágításnál, vaku és állvány használata nélkül is tisztább eredményeket produkál, és könnyedén lehetővé teszi az értékes pillanatok hangulatának visszaadását. A 16,0 megapixel azt jelenti, hogy kivételes minőségben, részletgazdag képekben és poszterméretű nyomatokban lesz részed.

Káprázatos képek könnyedén


A Smart Auto megkönnyíti a nagyszerű fényképek és videofilmek rögzítését, mert kiválasztja a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra – a jelenet típusától függetlenül. A Hibrid automatika szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót készít a nap összes felvételéből a szórakoztatásodra.

Élethű videofelvételek egyszerűen


Nagyszerű videofilmeket készíteni gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással kiváló Full HD videofilmeket rögzíthetsz 30 kép/mp sebességgel és sztereó hanggal. Az Intelligens képstabilizátornak köszönhetően menet közben is kiemelkedő, éles felvételek készíthetők.

Fejleszd kreatív oldalad


Kápráztasd el családtagjaidat és barátaidat a kreatív érzékeddel. Kreatív oldalad fejlesztéséhez kísérletezz a fényképezőgépbe lépő fénnyel a teljes kézi vezérlés révén. Eredeti témádhoz pedig örökíts meg öt további, különböző művészi effektussal rögzített képet a Kreatív felvételkészítés intelligens funkciójával.

Mindig ragadd meg a pillanatot


Az élet gyorsan elrepül. Egyetlen értékes pillanatot se hagyj ki, hanem örökítsd meg a lenyűgöző, nagy sebességű eseményeket ezzel a rendkívül gyors reagálású fényképezőgéppel, mely gyors és folyamatos felvételkészítést tesz lehetővé.

Kényelmes, stabil felvételkészítés


A tervezés során a Te kényelmedet tartottuk szem előtt, hogy teljes zoommal is stabilabb felvételeket tudj rögzíteni, és a kifinomult, ergonomikus markolatnak köszönhetően huzamosabb időn keresztül is kényelmesen készíthess felvételeket.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot SX530 HS funkcióiról és képességeiről.

50x ultrazoom with ultra-wide-angle

50-szeres ultrazoom különösen nagy látószöggel

Zoom to 100x with great quality

Kiváló minőségű, akár 100-szoros zoom

Great low-light shots

Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

16MP_CMOS

16,0 megapixeles CMOS

Digic4 Plus

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

Find your subject easily at full zoom

A téma egyszerű követése a maximális zoommal

Creative Shot

6 egyedi kép egyetlen felvételből

Steady shots in every situation

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

1080p movies

1080p videók

7.5 cm (3.0") LCD

7,5 cm-es (3,0") LCD

Share and backup images wirelessly

Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

NFC simplifies smartphone sharing

Az NFC leegyszerűsíti az okostelefonos megosztást

Extra control

Extra vezérlés

Hybrid Auto

Egyszerű felvételek video-összefoglalóval

Auto mode with 32-scene detection

Automatikus üzemmód 32 jelenet érzékelésével

High-speed shooting

Nagy sebességű rögzítés

Aperture and shutter speed control

Rekesz- és zársebesség-vezérlés

Instantly capture movies

Azonnali vieorögzítés

Remote Shooting WiFi

Fényképezőgép vezérlése okostelefonnal

Transfer to Canon Connect Station with one tap

Átvitel a Canon Connect Stationre egyetlen érintéssel

 • PowerShot SX530 HS digitális fényképezőgép 

 • NS-DC11 nyakpánt

 • Objektívsapka (szíjjal)

 • NB-6LH akkumulátor

 • CB-2LYE akkumulátortöltő

 • Hálózati kábel 

 • Felhasználóikézikönyv-készlet