Canon PowerShot SX520 HS

PowerShot SX520 HS

Sokoldalú, könnyen hordozható, 42-szeres zoommal rendelkező fényképezőgép, mely minden eseményt lenyűgöző részletességgel rögzít. Élvezd a maximális könnyedséget, fejleszd fényképészeti tudásodat, és fejezd ki önmagad a kreatív vezérléssel.

Előnyök

 • Egyetlen sokoldalú, kompakt fényképezőgép otthonra és bárhová
 • Büszkén oszthatod meg a kiváló minőségben készült képeket
 • Könnyen rögzítheted a Neked tetsző felvételeket – éjjel-nappal
 • Kísérletezz és szórakozz a kreatív vezérléssel
 • Csodálatos Full HD videofelvételek egyszerűen

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon PowerShot SX520 HS készüléket

Sokoldalú zoomteljesítmény


Ezzel a kompakt bridge fényképezőgéppel mindent megörökíthetsz a hihetetlenül részletes, nagy távolságból készített közelképektől a csoportképeken át a lenyűgöző tájképekig. Óriási, 42-szeres optikai zoom rejlik ebben a kis méretű és tömegű készülékben, melyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová.

Könnyedén nyomon követheted a témát


Erős nagyítás mellett is könnyedén követheted a távoli a témákat. Csak nyomd meg a gombot, és a Zoombeállító segéd gyorsan eltávolodik a jelenettől – így új perspektívába helyezheted a témát –, a gomb felengedésekor pedig visszavált a nagyított méretre. A továbbfejlesztett automatikus üzemmód automatikusan eltávolodik a jelenettől, amikor a téma elhagyja a keretet, és segít előre megadott méreten tartani a témát.

Kényelmes, stabil képrögzítés


A tervezés során a Te kényelmedet tartottuk szem előtt, hogy teljes zoommal is stabilabb felvételeket tudj rögzíteni, és a kifinomult, ergonomikus markolatnak köszönhetően huzamosabb időn keresztül is kényelmesen tudj felvételeket készíteni.

Éles felvételek bármilyen fényviszonynál


Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System rendszere gyenge megvilágításnál, vaku és állvány használata nélkül is könnyedén lehetővé teszi az értékes pillanatok hangulatának visszaadását. A 16,0 megapixel azt jelenti, hogy kivételes minőségben, részletgazdag képekben és poszterméretű nyomatokban lesz részed.

Minden alkalommal éles eredmények


Az intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is.

Káprázatos képek könnyedén


A Smart Auto megkönnyíti a nagyszerű fényképek és videofilmek rögzítését, mert kiválasztja a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra – a jelenet típusától függetlenül. A Hibrid automatika szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót készít a nap összes felvételéből az Te szórakoztatásodra.

Mindig ragadd meg a pillanatot


Az élet gyorsan elrepül. Egyetlen értékes pillanatot se hagyj ki, hanem örökítsd meg a lenyűgöző, nagy sebességű eseményeket ezzel a rendkívül gyors reagálású fényképezőgéppel, mely gyors és folyamatos felvételkészítést tesz lehetővé.

Engedj teret a kreativitásodnak


Kápráztasd el családtagjaidat és barátaidat a kreatív érzékeddel. A Kreatív felvételkészítés intelligens módon rögzít hat, különböző művészi effektusokkal felruházott képet ugyanarról a témáról. Vagy fedezd fel a kreatív üzemmódok választékát – használd a halszemhatást, vagy állítsd be azt, hogy az állóképek és a videofilmek kicsinyített modellekről készített felvételnek tűnjenek.

Fejleszd a készségeidet


Fedezd fel a teljes manuális vezérlésben rejlő kreatív lehetőségeket. Kísérletezz a fényképezőgépbe lépő fénnyel, hogy továbbfejleszd fényképészeti tudásodat, és a következő szintre emeld a kreativitásodat.

Élethű videofelvételek egyszerűen


Nagyszerű videofilmeket készíteni gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással kiváló Full HD videofilmeket rögzíthetsz 30 kép/mp sebességgel és sztereó hanggal. Készíts felvételeket útközben, és nem kell lemondanod a kiváló, éles eredményről.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon PowerShot SX520 HS nyomtató ​funkcióiról.

42x ultrazoom with ultra-wide-angle

42-szeres ultrazoom különösen nagy látószöggel

ZoomPlus84x

Kiváló minőségű, akár 84-szeres zoom

Great low-light shots

Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

16MP_CMOS

16,0 megapixeles CMOS

Digic4 Plus

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

Find your subject easily at full zoom

A téma egyszerű követése a maximális zoommal

Creative Shot

6 egyedi kép egyetlen felvételből

Steady shots in every situation

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

1080p movies

1080p videók

7.5 cm (3.0") LCD

7,5 cm-es (3,0") LCD

Extra control

Extra vezérlés

Hybrid Auto

Egyszerű felvételek video-összefoglalóval

Auto mode with 32-scene detection

Automatikus üzemmód 32 jelenet érzékelésével

10 shots per second burst mode

10 felvétel/mp sebességű gyors üzemmód

Aperture and shutter speed control

Rekesz- és zársebesség-vezérlés

Instantly capture movies

Azonnali vieorögzítés

Eco Mode

Energiatakarékosság a több felvételért

 • PowerShot SX520 HS
 • NS-DC11 nyakpánt
 • Objektívsapka
 • NB-6LH akkumulátor
 • CB-2LYE akkumulátortöltő
 • Hálózati kábel
 • Felhasználóikézikönyv-készlet

PowerShot SX520 HS Értékelések