Canon PowerShot SX400 IS

PowerShot SX400 IS

Könnyedén rögzítheted a számodra kedves fényképeket és HD videofilmeket ezzel a mini, családbarát bridge fényképezőgéppel. Egyszerű, szórakoztató és kreatív. Nagy, 30-szoros zoom rejtőzik az apró házban, melyet bárhová magaddal vihetsz.

Előnyök

  • Sokoldalú, 30-szoros zoommal rendelkező mini fényképezőgép minden alkalomhoz
  • 16 megapixel a részletgazdag képek és poszter méretű nyomatok készítéséhez
  • Éles felvételek és stabil videók az Intelligens képstabilizátorral
  • Stabilabb felvételek és kényelmes képrögzítés a kialakításnak köszönhetően
  • A Smart Auto funkcióval bárki készíthet nagyszerű fényképeket

Termékjellemzők

A(z) Canon PowerShot SX400 IS részletesebb megtekintése

Nagy zoom, apró fényképezőgép


Fedezd fel és örökítsd meg a távoli témák minden részletét. A nagy, 30-szoros optikai zoom pontosan beleillik a kisméretű bridge stílusú vázba, amely olyan apró, hogy mindig magaddal viheted, bármerre is jársz. A 24 mm-es, különlegesen nagy látószöggel remek csoportképeket és lélegzetelállító tájképeket készíthetsz.

Kényelmes, stabil képrögzítés


Kényelmes használatra tervezve. Stabilabb felvételeket rögzíthetsz teljes zoommal is, és a kifinomult ergonomikus markolatnak köszönhetően megerőltetés nélkül készíthetsz felvételeket huzamosabb időn keresztül is.

Kivételes részletesség a legszebb emlékek számára


Élvezd a kivételes minőséget, és a részletgazdag képeket. Készíts lenyűgöző, poszterméretű nyomatokat anélkül, hogy az a részletesség rovására menne, mindezt 16,0 megapixellel.

Minden alkalommal éles eredmények


Az intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is.

HD videofelvételek egyszerűen


Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Egy gombnyomással könnyedén remek HD videofilmeket rögzíthetsz (720p). Készíts felvételeket útközben vagy a zoom használatával, és kiváló, éles eredményben lesz részed.

Káprázatos képek könnyedén


Még a teljesen kezdők is könnyedén készíthetnek elképesztő képeket és videofilmeket a Smart Auto funkcióval, mely a jelenet típusától függetlenül választja ki a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra. Csak válassza ki a témát és exponáljon.

Engedj teret a kreativitásodnak


Kísérletezzen és szórakozzon a kreatív szűrők széles választékával. Halszemoptikához hasonló torzítást érhetsz el, és többek között azt is beállíthatod, hogy az állóképek és a videók kicsinyített modellekről készített felvételnek tűnjenek.

Energiatakarékos üzemmód


Egész napos kirándulásokhoz nagyszerű. Az Energiatakarékos mód csökkenti a fényképezőgép energiafelvételét, ami által több felvételt készíthetsz az újratölthető lítiumion akkumulátor egyetlen feltöltésével.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot SX400 IS készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

30x ultrazoom with ultra-wide-angle
Zoom to 60x with great quality
16.0 Megapixels
Digic4 Plus
Steady shots in every situation
Auto mode with 32-scene detection
720p movies
7.5 cm (3.0") LCD
Optimises people shots
Various effects for more creativity
Instantly capture movies
Eco Mode
 • PowerShot SX400 IS
 • WS-DC12 csuklópánt
 • Objektívsapka
 • NB-11LH akkumulátor
 • CB-2LFE akkumulátortöltő
 • Hálózati kábel
 • Felhasználóikézikönyv-készlet

PowerShot SX400 IS Értékelések