PowerShot S200

A HS System és az f/2 fényerejű objektív bármilyen fényviszony mellett kiemelkedő teljesítményt nyújt. A PowerShot S200 művészi lehetőségeket kínál zsebre vágható méretben mindazoknak, akik út közben is szeretnek kreatívan fényképezni és képeket megosztani.

PowerShot S200

Előnyök

 • Kiváló felvételek gyenge megvilágítás mellett is a nagy, f/2 fényerejű objektívnek és a DIGIC 5 processzorral működő HS System rendszernek köszönhetően
 • A 24 mm-es ultra nagy látószögű, 5-szörös zoomobjektív és a 9-szeres ZoomPlus segítségével szinte bármilyen téma megörökíthető
 • A 10,1 megapixeles, nagy érzékenységű érzékelővel részletgazdag képek készíthetők
 • Az Intelligens képstabilizátornak köszönhetően a képek mindig élesek, a videók pedig stabilak lesznek, még a maximális zoom használata esetén is
 • Vedd át az irányítást a személyre szabható objektívvezérlő gyűrűvel és a kézi üzemmódokkal
 • Csatlakozz egyszerűen okostelefonodhoz wifin keresztül, és oszd meg vagy mentsd el a képeidet
 • Jól látható, 7,5 cm-es (3.0”) PureColor II G LCD
 • Készíts remekbe szabott képeket és HD videókat minden helyzetben a Smart Auto móddal
 • Valósítsd meg egyéni elképzeléseidet az élőképes vezérlés és a kreatív szűrők segítségével

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PowerShot S200

Kiváló minőségű képek a körülményektől függetlenül


A PowerShot S200-zal a Canon HS System rendszerének köszönhetőn bármilyen fényviszonyok mellett remek képeket készíthetsz, amit a nagy érzékenységű érzékelő és a DIGIC 5 processzor kombinációja tesz lehetővé. A nagy, f/2 fényerejű objektív és a maximális 6400-as ISO-érzékenység segítségével gyengülő fényviszonyok mellett sem kell abbahagynod a fotózást, ráadásul vaku és állvány használata nélkül is megörökítheted a pillanat valódi hangulatát.

Sokoldalú objektív


A 24 mm-es, 5-szörös zoomobjektív mérhetetlen teret ad a kreativitásnak. Örökítsd meg tájat az égbolttal és az előtérben lévő összes részlettel együtt, vagy nagyíts rá a témára, és kerülj közelebb az eseményekhez. A ZoomPlus használatával még közelebb kerülhetsz, hiszen úgy növelheted a zoomteljesítményt, hogy közben megőrzöd a képek élességét és tisztaságát.

Egyszerű kézi vezérlés


Valósítsd meg elképzeléseidet a kézi vezérléssel és a félautomata funkciókkal. A PowerShot S200 objektívvezérlő gyűrűjével egyszerűen elvégezhető például a rekesz, a záridő vagy a fókusz beállítása.

Intelligens képstabilizátor


Vedd fel a harcot a fényképezőgép bemozdulása ellen, és készíts éles és részletgazdag képeket és videókat. A Canon Intelligens képstabilizátorral kombinált optikai képstabilizátora korrigálja a fényképezőgép véletlen bemozdulását, és a hét üzemmód közül automatikusan kiválasztja a felvételi viszonyoknak megfelelőt.

Wi-Fi és Képszinkronizálás


Csatlakoztasd a fényképezőgépet és oszd meg a képeidet okostelefonoddal vagy táblagépeddel wifin keresztül, vagy töltsd fel őket közvetlenül a népszerű közösségi honlapokra, például a Facebookra vagy a Twitterre a image.canon szolgáltatásán keresztül. Nyomtasd ki fotóidat vezeték nélkül a kompatibilis PIXMA vagy SELPHY fotónyomtatókkal. A Képszinkronizálás funkció segítségével kényelmesen elmentheted képeidet számítógépre vagy felhőalapú online tárhelyekre, például a Flickr™-re.*

7,5 cm-es (3,0”) PureColor II G LCD


A nagyméretű, tartós, kiváló minőségű és jól látható LCD kijelzőn egyszerű a navigálás, a témakiválasztás és a képmegtekintés, a felvételek megosztása pedig igazi öröm.

Smart Auto


Egyszerűen válaszd a PowerShot S200 Smart Auto módját, és hagyd, hogy a fényképezőgép automatikusan kiválassza helyetted az optimális beállításokat a 36 (videofelvétel esetén 21) jelenet közül.

HD videók


Készíts kiváló minőségű HD videókat 720 p felbontással, optikai zoommal és sztereó hanggal. A Videó gomb segítségével gyorsan és intuitívan vezérelheted a videorögzítést. A HDMI-CEC csatlakozón keresztül tv-készüléken is lejátszhatod és vezérelheted a felvételeket.

Kreatív szűrők


Varázsold egyedivé képeidet a PowerShot S200 kreatív szűrőivel. Válassz a különleges hatások, például a halszem, a miniatűr vagy játék fényképezőgép közül, vagy maradj a hagyományosabb fekete-fehér vagy a színkiemelés szűrőnél.

*A Wi-Fi támogatás készüléktől és régiótól függően változik. További tájékoztatás a www.canon-europe.com/wirelesscompacts weboldalon.
A Közvetlen internetes megosztás, a Képszinkronizálás és a Küldés kiszolgálón keresztül funkció használatához image.canon fiók szükséges. Előfordulhat, hogy a image.canon bizonyos országokban vagy régiókban nem támogatott. További tájékoztatásért látogasson el a www.canon-europe.com/cig honlapra.
A Facebook és az F logó a Facebook Inc. bejegyzett védjegye.
A Twitter a Twitter Inc. bejegyzett védjegye.
A FLICKR márkajelzés a Yahoo! Inc. bejegyzett védjegye.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot S200 funkcióiról és képességeiről.

Wide aperture

Nagy rekesznyílás

5x optical zoom, ultra wide-angle

5-szörös, ultra nagy látószögű optikai zoom

9x ZoomPlus

Kiváló minőségű, akár 9-szeres zoom

Great low-light shots

Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

Powerful DIGIC processing

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

10.1MP high sensitivity CCD

10,1 megapixeles, nagy érzékenységű CCD

Steady shots in every situation

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

Quick manual control

Gyors kézi vezérlés

Share and backup images wirelessly

Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

SmartAuto 36

Automatikus üzemmód 36 jelenet érzékelésével

Enhanced strength and visibility

Még erőteljesebb, még jobban látható

Aperture and shutter speed control

Rekesz- és zársebesség-vezérlés

High maximum ISO sensitivity

Magas maximális ISO-érzékenység

Easy image adjustment

Egyszerű képigazítás

Various effects for more creativity

Különböző effektusok a még nagyobb kreativitásért

720p movies with stereo sound

720p videók sztereó hanggal

 • PowerShot S200

 • WS-D11 csuklópánt

 • NB-6LH akkumulátor

 • CB-2LYE akkumulátortöltő

 • Hálózati kábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

PowerShot S200 Értékelések