PowerShot N100

Az innovatív hátrafelé rögzítő Mesélő fényképezőgép funkcióval rendelkező Canon PowerShot N100 nagyszerű képminőséget és még több csatlakoztatási lehetőséget kínál, és valódi történetté fűzi össze a képeket.

Előnyök

  • Fűzd össze valódi történetté az képeket; örökítsd meg egyszerre a témát és saját magad a Mesélő fényképezőgép és a Kettős felvétel funkcióval
  • Fotózz mindenhol magabiztosan a nagy fényerejű ultra nagy látószögű, 5-szörös zoomobjektívvel
  • Készíts lenyűgöző képeket a fényviszonyoktól függetlenül a nagy teljesítményű érzékelőnek, a HS System rendszernek és az Intelligens képstabilizátornak köszönhetően
  • A Story Highlights kiválogatja a legszebb emlékeidet, és videoalbumokká fűzi össze őket
  • Csatlakozz egyszerűen okostelefonokhoz, és oszd meg a képeidet a közösségi oldalakon vagy wifin keresztül az NFC lehetőséggel
  • Kényelmes megtekintés a nagyméretű, nagy felbontású, dönthető érintőképernyőn
  • A Kettős felvétel és a Hibrid automatika személyes video-összefoglalót készít a napjaidról
  • Készíts 6 egyedi felvételt automatikusan a Kreatív felvétel funkcióval, és fedezd fel a Kreatív szűrőkben és a Háttér-elmosásban rejlő lehetőségeket

Termékjellemzők

A(z) Canon PowerShot N100 részletesebb megtekintése

Fűzd össze valódi történetté az képeket


Az LCD monitor fölötti Mesélő fényképezőgép a te szemszögedből meséli el a történetet, a te arcodat és reakcióidat rögzítve, amelyeket a kettős felvételi rendszer minden fényképhez és videóhoz hozzáad.

Éld át újra az emlékeidet


A Story Highlights automatikusan kiválogatja a bizonyos emberekről, eseményekről vagy időpontokban készült fényképeket, és egyetlen filmalbummá fűzi őket össze. Minden album egy 2-5 perces videóból áll, amelyet megnézhetsz a fényképezőgépen vagy akár wifin keresztül is megoszthatsz.

Fantasztikusan rugalmas


A nagy fényerejű, f/1,8 Canon objektív segítségével nagyon gyenge megvilágítás mellett is fényképezhetsz rövidebb záridővel. Készíts nagyszerű csoportképeket a 24 mm-es, különösen nagy látószögű objektívvel, és örökíts meg minden részletet az 5-szörös optikai zoommal és a 10-szeres ZoomPlusszal.

Lenyűgöző képek a körülményektől függetlenül


A HS System kiváló teljesítményt nyújt rossz fényviszonyok között, vaku vagy állvány nélkül megörökítve a téma valódi hangulatát. A fejlett DIGIC 6 képfeldolgozás és a nagyméretű, nagy teljesítményű CMOS érzékelő minden helyzetben kivételes képminőséget biztosít.

Búcsú az elmosódott képektől


Az Intelligens képstabilizátor automatikusan érzékeli a téma mozgását, és mindig a jelenetnek megfelelően állítja be a stabilizátort, így teljes nagyításban és gyenge megvilágítás mellett is éles és részletes képek készíthetők.

Csatlakozz és ossz meg kedved szerint


A Wi-Fi segítségével egyszerűen csatlakozhatsz az otthoni vezeték nélküli hálózathoz, kompatibilis nyomtatókhoz vagy smart okoskészülékekhez, így könnyedén kinyomtathatod és megoszthatod képeiden a közösségi oldalakon. A Mobilkészülék-csatlakoztató gomb és az NFC még egyszerűbbé teszi a fényképezőgép és az okostelefon párosítását, így gyorsan megoszthatod és akár távolról is vezérelhet a felvételeket.

Lenyűgöző videók


Készíts Full HD videókat 30 kép/mp sebességgel, sztereó hanggal, és hozd egészen közel a témát az optikai zoommal. A MP4 videoformátum számos smart okoskészülékkel kompatibilis, így bárkivel bátran megoszthatod videóidat.

Fedj le minden szöget


A nagy felbontású LCD érintőképernyő jól látható és akár 90 fokban is megdönthető, így akkor is kényelmesen használható, ha a tömeg feje fölött vagy derékmagasságban készítesz felvételeket. A nagyméretű érintőképernyőnek köszönhetően a monitor egyetlen érintésével végezheted el a beállításokat vagy készítheted el a felvételeket.

Kreatív üzemmódok


Éld ki kreativitásod a számos Kreatív szűrő és a Háttér-elhomályosítás segítségével, vagy használd a Kreatív felvételkészítés funkciót, amely egyetlen gombnyomásra öt különböző egyedi képet készít el automatikusan az eredeti kép mellé.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot N100 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

25mm Wide Story Camera
Dual Capture
Story Highlights
Great low-light shots
Powerful DIGIC processing
5x optical zoom, ultra wide-angle
Tilt to shoot up high or down low
Share and backup images wirelessly
NFC simplifies smartphone sharing
12.1 Megapixel CMOS
Steady shots in every situation
Zoom to 10x without losing quality
Wide aperture
Hybrid Auto
Creative Shot
Create SLR style background blur
1080p movies
Eco Mode
 • PowerShot N100

 • WS-DC12 csuklópánt

 • NB-12L akkumulátor

 • CB-2LGE akkumulátortöltő

 • Hálózati kábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

PowerShot N100 Értékelések