PowerShot G16

A profik által igényelt beállításoknak és teljesítménynek megfelelő szupergyors PowerShot G16 gyors autofókuszt, 9,3 kép/másodperces* felvételkészítést, nagy fényerejű f/1,8-2,8, 5-szörös zoomobjektívet, DIGIC 6 processzoros HS System rendszert és 60 kép/másodperc sebességű Full HD felvételt kínál.

PowerShot G16

Előnyök

  • Nagy fényerejű f/1,8-2,8, 28 mm-es, 5-szörös zoomobjektív. 10-szeres ZoomPlus
  • HS System: 12,1 megapixeles CMOS-érzékelő, DIGIC 6 processzor a csodálatos fényképekért egészen 12 800 ISO-értékig
  • Intelligens IS az éles felvételekért valamint 5 tengelyes továbbfejlesztett Dinamikus IS rendszer a stabil videofelvételekért
  • Szupergyors működés gyorsa autofókusszal és 9,3 kép/másodperces* folyamatos sorozatfelvétellel
  • Nagyméretű 7,5 cm-es (3") PureColor II G LCD, optikai kereső

Termékjellemzők

A(z) Canon PowerShot G16 részletesebb megtekintése

Nagy fényerejű f/1,8-2,8, 28 mm-es, 5-szörös zoomobjektív


A nagy fényerejű f/1,8-2,8 Canon objektív nagy rekeszértéket képes nyújtani a teljes zoomtartományban, így igen rossz megvilágítás mellett is rövidebb záridővel fényképezhet. Rugalmas, 28 mm-es, 5-szörös optikai zoomobjektív és 10-szeres ZoomPlus rendszer.

HS System


A HS System kiváló teljesítményt nyújt rossz fényviszonyok között, vaku vagy állvány nélkül megörökítve a téma valódi hangulatát. A fejlett DIGIC 6 processzornak és nagy érzékenységű 12,1 megapixeles (1/1,7 típusú) CMOS-érzékelőnek köszönhetően kivételes képminőség érhető el 12 800 ISO-érzékenység mellett is.

Intelligens IS, továbbfejlesztett Dinamikus IS


Az Intelligens képstabilizátor kompenzálja a fényképezőgép remegését, ezzel biztosítva az éles és részletgazdag fényképek és videofelvételek készítését még maximális zoom használatakor és rossz fényviszonyok mellet is. A továbbfejlesztett Dinamikus IS hatékonyan kompenzálja a felhasználó mozgását 5 tengelye mentén a látványosan stabil videók készítése érdekében.

Szupergyors 9,3 kép/másodperces* felvételkészítés


Megörökítheti a másodperc tört részéig tartó mozgást teljes felbontásban és nagyon rövid reakcióidővel, többek között a 9,3 kép/másodperces* folyamatos sorozatfelvétellel és a nagy sebességű, 0,1 másodperces autofókusszal**.

7,5 cm-es (3") LCD, optikai kereső


Nagyméretű PureColor II G LCD (922 000 képponttal) a gyönyörű képek komponálásához. Az optikai keresővel a fényképeket a hagyományos módon, megnövelt stabilitással készítheti el.

Profi vezérlés


Az előlapi vezérlőtárcsa segítségével a fontos beállítások egyszerűen elérhetők a fényképezés közben. Több képarányt támogató RAW-formátumú és teljesen manuális mód a felvételkészítés feletti maximális irányításért, valamint utószerkesztés a mellékelt DPP szoftverrel. A kifinomult ergonómia és a személyre szabható FUNC. menü révén a fényképezőgép az Ön fotózási stílusához igazítható.

Full HD (60 képkocka/mp)


Profi módon rögzíthet egyenletes Full HD videókat 60 kép/másodperces sebességgel és sztereó hangsávval MP4-fájlokba az optikai zoom használatával, eközben pedig olyan fejlett funkciókat használhat, mint a Finom videofeldolgozás (60p), a Fókuszkiemelés, a fényképezőgépen történő videoátkódolás vagy a szélzajszűrő.

Wi-Fi; GPS mobilon keresztül


A Wi-Fi használatával egyszerűen kapcsolódhat otthoni vezeték nélküli hálózatához, a kompatibilis nyomtatókhoz és számítógépekhez, valamint intelligens eszközökhöz, így képeit egyszerűen megoszthatja online, vagy elláthatja őket a fényképkészítés helyét jelző GPS-címkékkel. A Képszinkronizálás segítségével egyszerűen készíthet biztonsági mentést számítógépére vagy olyan online szolgáltatásokba, mint a CANON iMAGE GATEWAY vagy a Flickr.

Csillag mód, kézi HDR, háttér elmosása


A Csillag mód segítségével gyönyörű képeket készíthet a csillagos égboltról, a csillagok égi útjáról, vagy éppen time-lapse videókat készíthet a csillagok mozgásáról. A HDR mód használatával magas kontrasztú képeket rögzíthet állvány nélkül, a háttérelmosás segítségével pedig gyönyörű, a tükörreflexes gépeket idéző, elmosódott hátterű felvételek készíthetők.

Választható tartozékok


A megvásárolható tartozékok között szerepel 58 mm-es objektívszűrő-adapter, Canon Speedlite vakuk és 40 méterig vízálló tok.

*Sorozatfelvétel tartósan - 12,2 kép/másodperc az első 5 kép esetén, majd 9,3 kép/másodperc a következő kb. 522 kép esetén (a fotótémától függően) kompatibilis, UHS 1-es sebességi kategóriába tartozó SDHC/SDXC memóriakártyákkal.
**Az új CIPA irányelv szerinti mérés. Körülmények: P mód, Egypontos AF (középponti AF), 14 Fé alatti megvilágítás.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot G16 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Wide aperture throughout zoom range
Great low-light shots
12.1 Megapixel CMOS
Powerful DIGIC processing
5x optical zoom with wide-angle
Steady shots in every situation
Fast focusing and continuous shooting
Enhanced strength and visibility
Extra control
High maximum ISO sensitivity
Aperture and shutter speed control
RAW in various aspect ratios
Share and backup images wirelessly
Create SLR style background blur
Capture starry skies with ease
Handheld_HDR
FullHD 60p
Neutral Density Filter
View stills and videos on TV
 • PowerShot G16 digitális fényképezőgép

 • NS-DC11 nyakpánt

 • NB-10L akkumulátor

 • CB-2LCE akkumulátortöltő

 • Hálózati kábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

PowerShot G16 Értékelések