Canon IXUS 275 HS

IXUS 275 HS

Készíts egyszerűen lenyűgöző fényképeket és Full HD videókat, élvezd a Wi-Fi és NFC által történő könnyed megosztást - bárhová is sodorjon az élet - a vékony és stílusos, nagy teljesítményű, 12-szeres zoommal ellátott IXUS használatával.

Előnyök

  • Ultravékony IXUS és Canon minőség a zsebedben
  • Kerülj közelebb a fontos pillanatokhoz a 12-szeres zoommal
  • Készíts lenyűgöző fényképeket és videókat a 20,2 megapixeles felbontás és az intelligens képstabilizátor segítségével
  • Egyszerű megosztás és távoli felvételkészítés a Wi-Fi és az NFC funkcióval
  • Játssz kreativitásoddal a Kreatív felvételkészítés segítségével

Termékjellemzők

A(z) Canon IXUS 275 HS részletesebb megtekintése

Tökéletes képek zsebre tehető méretben


Egy ultravékony, zsebben hordható kialakítású, kecses fém előlappal ellátott, divatos IXUS 275 HS mindent magában rejt, ami a kiváló minőségű fényképek és videók készítéséhez és megosztásához szükséges.

A részletek megörökítése minőségvesztés nélkül


Az erőteljes 12-szeres zoomobjetív 24-szeres ZoomPlus funkcióval lehetővé teszi, hogy közel kerülj távoli témákhoz az élesség- vagy a részlet-vesztés nélkül. A 25 mm-es különlegesen nagy látószög esetén több minden elfér a képkeretben - tökéletes megoldást nyújtva a csoportképek és tájképek fényképezéséhez.

Maradj mindig kapcsolatban!


Könnyedén oszd meg műveidet az egész világgal Wi-Fi segítségével, és egyszerűen továbbítsd azokat az okostelefonodra a dinamikus NFC használatával. A Canon CameraWindow alkalmazással távolról vezérelheted a fényképezőgépet okostelefonodról, továbbá kényelmesen biztonsági mentést indíthatsz számítógépedre, valamint felhő alapú vagy okostelefon-tárhelyedre az Image Sync alkalmazással. Kapcsold össze a Canon Connect Station-nel, így fényképeidet és videóidat egyszerűen megoszthatod a közösségi oldalakon és az iristához hasonló online albumokban, ráadásul HD TV-n nézheted őket családoddal és barátaiddal.

Kivételes részletesség a legszebb emlékek számára


Élvezd a kivételes minőséget, és a részletgazdag képeket. Foglald keretbe és vágd le fényképeidet, vagy pedig készíts belőlük lélegzetelállító, poszterméretű nyomatokat - mindezt a 20,2 megapixel segítségével.

Minden alkalommal éles eredmények


Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videókat rögzíthetsz vele, bármi legyen is a téma.

Éles felvételek bármilyen fényviszonynál


Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System rendszere gyenge megvilágításnál, vaku és állvány használata nélkül is könnyedén lehetővé teszi az értékes pillanatok hangulatának visszaadását.

Fotóalanyok egyszerű képkeretbe foglalása


Engedd, hogy a fényképezőgép megtalálja és kövesse a felvételen található arcokat. Csak nyomd meg a gombot, és az automatikus zoom automatikusan optimális keretbe foglalja a jelenetben szereplő egy vagy több személyt.

HD videofelvételek egyszerűen


Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással egyszerűen készíthetők remegésmentes Full HD videók 30 kép/másodperces sebességgel, MP4 formátumban, optikai zoom használatával

Káprázatos képek könnyedén


Még a teljesen kezdők is könnyedén készíthetnek elképesztő képeket és videofilmeket a Smart Auto funkcióval, mely a jelenet típusától függetlenül választja ki a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra. Készíts szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót a nap összes felvételéből a Hibrid automatikával.

Eredeti ötletek könnyedén


Kápráztasd el családtagjaidat és barátaidat a kreatív érzékeddel. Készíts egyetlen fényképet, a Kreatív felvételkészítés funkció pedig intelligens módon elkészít öt további, művészi és meglepő hatású képet az eredeti témáról.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon IXUS 275 HS készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

25mm Wide 12x
24x ZoomPlus
20.2 Megapixel CMOS
Digic4 Plus
Steady shots in every situation
Share images wirelessly
NFC simplifies smartphone sharing
Auto mode with 32-scene detection
Creative Shot
1080p movies
Great low-light shots
Hybrid Auto
Remote Shooting WiFi
Auto Zoom
7.5 cm (3.0") LCD
View stills and videos on TV
Transfer to Canon Connect Station with one tap
 • IXUS 275 HS digitális fényképezőgép
 • WS-800 csuklópánt
 • NB-11LH akkumulátor
 • CB-2LFE akkumulátortöltő
 • Hálózati kábel
 • Felhasználóikézikönyv-készlet

IXUS 275 HS Értékelések

Connect_Station_CS100-FSL-ImgRecON-PwrON.png

Csatlakoztató egység

Tárold, élvezd és oszd meg fényképeidet és videofelvételeidet egy helyről