Canon IXUS 265 HS

IXUS 265 HS

Ezzel a vékony és elegáns fényképezőgéppel mindig Canon minőséget hordozhatsz a zsebedben, bárhová is sodor az élet. Kerülj közelebb az eseményekhez a 12-szeres zoomobjektívvel, és oszd meg azonnal az emlékeidet wifin keresztül.

IXUS 265 HS

Előnyök

 • Emlékeid megfelelő minőségű megőrzéséhez a 16 megapixeles HS System nyújt segítséget
 • A ultranagy látószögnek köszönhetően mindenki belefér a képbe, az erőteljes optikai zoom és ZoomPlus segítségével pedig távoli témákra is ránagyíthatsz
 • Csatlakozz egyszerűen okostelefonodhoz és ossz meg tartalmakat a közösségi oldalakon Wi-Fi és NFC segítségével
 • A képstabilizátornak és az intelligens képstabilizátornak köszönhetően nincs több elmosódott fénykép és videó
 • A Kreatív felvétel funkcióval könnyedén műalkotássá varázsolhatod fotóidat
 • A Smart Auto funkcióval megőrizheted fényképezőgéped beállításait, így neked csak a témát kell kiválasztanod
 • Készíts video-összefoglalót a napjaidról a Hibrid automatika segítségével
 • Válaszd a stílusodnak megfelelő ultrakompakt fényképezőgépet

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon IXUS 265 HS

A részletek megörökítése minőségvesztés nélkül


Az erőteljes 12-szeres zoomobjetív 24-szeres ZoomPlus funkcióval lehetővé teszi, hogy igazán közel kerülj a nagyon távoli témákhoz anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd akár az élesség, akár a részletgazdagság terén. A 25 mm-es, különösen nagy látószög segítségével még több minden fér rá a képre, ezért ideális nagy csoportképek és lenyűgöző tájak megörökítésére.

Képek, amelyeket érdemes megőrizni


Mivel a gyönyörű képek legalább olyan különlegesek, mint a pillanat, amikor megörökítették őket, a HS System lehetővé teszi, hogy a fényképek ennek megfelelő minőségben készüljenek el, akár gyenge megvilágításnál is. A HS System fejlett DIGIC 4+ processzort és 16 megapixeles háttér-világítású CMOS-érzékelőt használ, így tiszta és részletgazdag képek készíthetők vele, amelyek pontosan visszaadják a jelenet színeit és hangulatát.

Éles felvételek az intelligens képstabilizátorral


Az optikai képstabilizátor elengedhetetlen a gyenge megvilágításnál vagy maximális zoomolásnál készített éles képek megörökítéséhez. A Canon intelligens képstabilizátor technológiájának köszönhetően a fényképezőgép a 8 lehetőségből automatikusan kiválasztja az optimális képstabilizátor módot, így tiszta és részletgazdag fényképeket és videókat biztosít.

Maradj mindig kapcsolatban


Csatlakoztasd a fényképezőgépet okostelefonodhoz Wi-Fi és NFC segítségével, és mutasd meg a nagyvilágnak legújabb képeidet. A csatlakozást követően okostelefonodon GPS helyzetet adhatsz képeidhez, vagy saját magadat is lefényképezheted a távoli fényképezés funkcióval. Wi-Fi hálózaton keresztül nyomtatókhoz, számítógépekhez és más kompatibilis készülékhez is csatlakozhatsz, így az online megosztás és mentés igazán egyszerűvé válik.

Kreatív felvételkészítés


A Kreatív felvételkészítéssel gyerekjáték az eredeti ötletek megvalósítása. Te csak készítsd el a felvételt, a többit bízd a fényképezőgépre, amely elemzi a jelenetet, és automatikusan öt másik képet hoz létre az eredeti fotó mellé – így különböző meglepő és művészi képek készülnek ugyanarról a témáról. Válaszd ki a megfelelő szűrőkategóriát, és készíts képeket kedvenc Kreatív szűrőiddel.

Kezedben a szakértelem


A Smart Auto funkció érzékeli a jelenetet, és a 32 lehetőség (videó esetén 21) közül kiválasztja az optimális beállítást, így neked csak a témát kell kiválasztanod. A Hibrid automatika segítségével Smart Auto módban készíthetsz felvételeket, amelyek előtt egy-egy 4 másodperces videoklip készül – ezek aztán szórakoztató HD (720p) videóvá állnak össze.

Emlékezetes videók


Rögzíts kiemelkedő, Full HD (1080) minőségű videókat MP4 formátumban. Az intelligens képstabilizátor stabil videókat biztosít még séta közbeni vagy mozgó járműből való felvételkészítésnél is, hogy filmed igazán látványos legyen. Amikor hazaérsz, a HDMI-CEC csatlakozás segítségével tekintsd meg és vezéreld videóidat kompatibilis HDTV-készüléken.

Látható különbség


A nagyméretű LCD kijelző kiemelkedő rálátást biztosít minden látószögből, így a felvételeket tökéletesen beállíthatod, a fényképeket és videókat pedig újra és újra megcsodálhatod.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon IXUS 265 HS funkcióiról és képességeiről.

25mm Wide 12x

12-szeres optikai zoom különösen nagy látószöggel

24x ZoomPlus

Kiváló minőségű, akár 24-szeres zoom

Great low-light shots

Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

16MP_CMOS

16,0 megapixeles CMOS

Digic4 Plus

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

Steady shots in every situation

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

Share and backup images wirelessly

Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

NFC simplifies smartphone sharing

Az NFC leegyszerűsíti az okostelefonos megosztást

Creative Shot

6 egyedi kép egyetlen felvételből

Hybrid Auto

Egyszerű felvételek video-összefoglalóval

1080p movies

1080p videók

7.5 cm (3.0") LCD

7,5 cm-es (3,0") LCD

Auto mode with 32-scene detection

Automatikus üzemmód 32 jelenet érzékelésével

Eco Mode

Energiatakarékosság a több felvételért

 • IXUS 265 HS

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

 • NB-11LH akkumulátor

 • CB-2LFE akkumulátortöltő

 • WS-800 csuklópánt

 • Hálózati kábel

IXUS 265 HS Értékelések