Canon IXUS 170

IXUS 170

A 20 megapixeles IXUS 170 kellően kisméretű és elegáns ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd, a 12-szeres optikai zoom pedig minden pillanatban nagyszerű eredményeket biztosít. Az éles és részletgazdag képek megörökítése azonnal kivitelezhető – amerre a szem ellát.

Előnyök

 • Elegáns, zsebre tehető és egyszerűen használható IXUS
 • Kerülj közelebb a legjobb pillanatokhoz amerre a szem ellát a 12-szeres zoommal
 • 20 MP-es, lenyűgöző részletgazdagság
 • Gyönyörű felvételek azonnal a Smart Auto funkciónak köszönhetően
 • Éles felvételek és stabil videók az Intelligens képstabilizátorral

Termékjellemzők

A(z) Canon IXUS 170 részletesebb megtekintése

Tökéletes képek zsebre tehető méretben


Az intelligens IXUS 170 vékony kialakítása és elöl karcsú fém borítása minden alkalomhoz illő divatos külsőt kölcsönöz, a fényképezőgép pedig jól illeszkedik a zsebbe, így a pillanat bárki által kiváló minőségű fényképeken és videókon örökíthető meg.

Még közelebbi és még nagyobb látószögű fényképezés


A 25 mm-es, különösen nagy látószögnek köszönhetően még több minden fér rá a képre az átfogó tájképek vagy remek csoportképek egyszerű készítéséhez. Hozd közelebb a távoli témákat a 12-szeres optikai zoommal, vagy akár még annál is közelebb a 24-szeres ZoomPlus funkcióval – minden minőségromlás nélkül.

Kivételes részletesség a legszebb emlékek számára


Élvezd a kivételes minőséget, és a részletgazdag képeket. Foglald keretbe és vágd le fényképeidet, vagy pedig készíts belőlük lélegzetelállító, poszterméretű nyomatokat – mindezt a 20 megapixel segítségével.

Minden alkalommal éles eredmények


Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videókat rögzíthetsz vele, bármi legyen is a téma.

HD videofelvételek egyszerűen


Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Egy gombnyomással könnyedén remek HD videókat rögzíthetsz (720p) – akár menet közben vagy maximális zoom használata esetén is.

Káprázatos képek könnyedén


Készíts könnyedén elképesztő képeket és videofilmeket a Smart Auto funkcióval, amely a jelenet típusától függetlenül választja ki a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra. Csak válassza ki a témát és exponáljon. A Súgó gomb megnyomásával gyorsan megjeleníthető a fényképezőgép használatával és funkcióival kapcsolatos, jól követhető útmutató.

Pompás portréképek


Az arcérzékelés technológiának köszönhetően barátaidról gyerekjáték a felvételkészítés. Több arcot is érzékel egyetlen képen, és gondoskodik arról, hogy a fotóalanyok arca élesen, optimális fényerővel jelenjen meg. Az arcérzékelés funkció még szokatlan fényviszonyok között is természetes bőrtónusokat eredményez.

Engedj teret a kreativitásodnak


Kísérletezzen és szórakozzon a kreatív szűrők széles választékával. Halszemoptikához hasonló torzítást érhetsz el, és többek között azt is beállíthatod, hogy az állóképek és a videók kicsinyített modellekről készített felvételnek tűnjenek.

Add hozzá saját egyéniségedet


A fényerőhöz és a színintenzitáshoz hasonló képbeállítások gyors és egyszerű vezérlésével tedd sajátodévá a felvételeket. Az élőképes vezérlés segítségével az eredményeket keretbe foglalás közben előnézetben is megtekintheted, a 6,8 cm-es (2,7”) LCD-képernyőn pedig barátaiddal is megtekintheted. Kapcsold össze a Canon Connect Stationnel, így fényképeidet és videóidat egyszerűen megoszthatod a világgal a közösségi oldalakon és az online albumokban, ráadásul HD TV-n nézheted őket családoddal és barátaiddal.

Energiatakarékos üzemmód


Egész napos kirándulásokhoz nagyszerű. Készíts még több felvételt egyetlen feltöltéssel az újratölthető lítiumion-akkumulátorral.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon IXUS 170 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

20.0MP_CCD

20 megapixel

25mm Wide 12x

12-szeres optikai zoom különösen nagy látószöggel

24x ZoomPlus

Kiváló minőségű, akár 24-szeres zoom

Steady shots in every situation

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

Digic4 Plus

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

Auto mode with 32-scene detection

Automatikus üzemmód 32 jelenet érzékelésével

720p movies

720p videók

Optimises people shots

Portréképek optimalizálása

Instantly capture movies

Azonnali vieorögzítés

Eco Mode

Energiatakarékosság a több felvételért

Instant help

Azonnali segítség

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibilis a Canon Connect Stationnel

 • IXUS 170 digitális fényképezőgép

 • WS-800 csuklópánt 

 • NB-11LH akkumulátor

 • CB-2LFE akkumulátortöltő 

 • Hálózati kábel 

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

IXUS 170 Értékelések