Canon IXUS 170

IXUS 170

A 20 megapixeles IXUS 170 kellően kisméretű és elegáns ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd, a 12-szeres optikai zoom pedig minden pillanatban nagyszerű eredményeket biztosít. Az éles és részletgazdag képek megörökítése azonnal kivitelezhető – amerre a szem ellát.

Előnyök

 • Elegáns, zsebre tehető és egyszerűen használható IXUS
 • Kerülj közelebb a legjobb pillanatokhoz amerre a szem ellát a 12-szeres zoommal
 • 20 MP-es, lenyűgöző részletgazdagság
 • Gyönyörű felvételek azonnal a Smart Auto funkciónak köszönhetően
 • Éles felvételek és stabil videók az Intelligens képstabilizátorral

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon IXUS 170

Tökéletes képek zsebre tehető méretben


Az intelligens IXUS 170 vékony kialakítása és elöl karcsú fém borítása minden alkalomhoz illő divatos külsőt kölcsönöz, a fényképezőgép pedig jól illeszkedik a zsebbe, így a pillanat bárki által kiváló minőségű fényképeken és videókon örökíthető meg.

Még közelebbi és még nagyobb látószögű fényképezés


A 25 mm-es, különösen nagy látószögnek köszönhetően még több minden fér rá a képre az átfogó tájképek vagy remek csoportképek egyszerű készítéséhez. Hozd közelebb a távoli témákat a 12-szeres optikai zoommal, vagy akár még annál is közelebb a 24-szeres ZoomPlus funkcióval – minden minőségromlás nélkül.

Kivételes részletesség a legszebb emlékek számára


Élvezd a kivételes minőséget, és a részletgazdag képeket. Foglald keretbe és vágd le fényképeidet, vagy pedig készíts belőlük lélegzetelállító, poszterméretű nyomatokat – mindezt a 20 megapixel segítségével.

Minden alkalommal éles eredmények


Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videókat rögzíthetsz vele, bármi legyen is a téma.

HD videofelvételek egyszerűen


Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Egy gombnyomással könnyedén remek HD videókat rögzíthetsz (720p) – akár menet közben vagy maximális zoom használata esetén is.

Káprázatos képek könnyedén


Készíts könnyedén elképesztő képeket és videofilmeket a Smart Auto funkcióval, amely a jelenet típusától függetlenül választja ki a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra. Csak válassza ki a témát és exponáljon. A Súgó gomb megnyomásával gyorsan megjeleníthető a fényképezőgép használatával és funkcióival kapcsolatos, jól követhető útmutató.

Pompás portréképek


Az arcérzékelés technológiának köszönhetően barátaidról gyerekjáték a felvételkészítés. Több arcot is érzékel egyetlen képen, és gondoskodik arról, hogy a fotóalanyok arca élesen, optimális fényerővel jelenjen meg. Az arcérzékelés funkció még szokatlan fényviszonyok között is természetes bőrtónusokat eredményez.

Engedj teret a kreativitásodnak


Kísérletezzen és szórakozzon a kreatív szűrők széles választékával. Halszemoptikához hasonló torzítást érhetsz el, és többek között azt is beállíthatod, hogy az állóképek és a videók kicsinyített modellekről készített felvételnek tűnjenek.

Add hozzá saját egyéniségedet


A fényerőhöz és a színintenzitáshoz hasonló képbeállítások gyors és egyszerű vezérlésével tedd sajátodévá a felvételeket. Az élőképes vezérlés segítségével az eredményeket keretbe foglalás közben előnézetben is megtekintheted, a 6,8 cm-es (2,7”) LCD-képernyőn pedig barátaiddal is megtekintheted. Kapcsold össze a Canon Connect Stationnel, így fényképeidet és videóidat egyszerűen megoszthatod a világgal a közösségi oldalakon és az online albumokban, ráadásul HD TV-n nézheted őket családoddal és barátaiddal.

Energiatakarékos üzemmód


Egész napos kirándulásokhoz nagyszerű. Készíts még több felvételt egyetlen feltöltéssel az újratölthető lítiumion-akkumulátorral.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon IXUS 170 funkcióiról és képességeiről.

20.0MP_CCD

20 megapixel

25mm Wide 12x

12-szeres optikai zoom különösen nagy látószöggel

24x ZoomPlus

Kiváló minőségű, akár 24-szeres zoom

Steady shots in every situation

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

Digic4 Plus

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

Auto mode with 32-scene detection

Automatikus üzemmód 32 jelenet érzékelésével

720p movies

720p videók

Optimises people shots

Portréképek optimalizálása

Instantly capture movies

Azonnali vieorögzítés

Eco Mode

Energiatakarékosság a több felvételért

Instant help

Azonnali segítség

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibilis a Canon Connect Stationnel

 • IXUS 170 digitális fényképezőgép

 • WS-800 csuklópánt 

 • NB-11LH akkumulátor

 • CB-2LFE akkumulátortöltő 

 • Hálózati kábel 

 • Felhasználóikézikönyv-készlet