Canon IXUS 165

IXUS 165

Az elegáns, 20 megapixeles IXUS fényképezőgép minden alkalommal egyszerű felvételkészítést, valamint hihetetlenül éles és részletgazdag eredményeket tesz lehetővé. Intelligens funkciói mellett kellően kisméretű ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd.

Előnyök

  • Elegáns, egyszerű, ultravékony és könnyen hordozható IXUS fényképezőgép
  • Örökíts meg minden számodra fontos pillanatot - közelről és távolról
  • 20 MP-es, lenyűgöző részletgazdagság
  • Gyönyörű felvételek azonnal a Smart Auto funkciónak köszönhetően
  • Éles felvételek és stabil videók az Intelligens képstabilizátorral

Termékjellemzők

A(z) Canon IXUS 165 részletesebb megtekintése

Tökéletes képek zsebre tehető méretben


Az IXUS 165 mindenki számára egyszerűvé teszi a mindig kiemelkedő minőségű fényképek és videók készítését - elegáns és ultravékony kialakításának köszönhetően pedig tökéletesen illeszkedik minden zsebbe vagy táskába.

Fotózz amerre a szem ellát


A 28 mm-es, nagy látószögű, 8-szoros optikai zoomobjektívvel könnyedén megörökíthetsz minden pillanatot. Hozd közelebb a távoli témákat a 8-szoros optikai zoommal, vagy akár még annál is közelebb a 16-szoros ZoomPlus funkcióval - minden minőségromlás nélkül.

Kivételes részletesség a legszebb emlékek számára


Élvezd a kivételes minőséget, és a részletgazdag képeket. Foglald keretbe és vágd le fényképeidet, vagy pedig készíts belőlük lélegzetelállító, poszterméretű nyomatokat - mindezt a 20 megapixel segítségével.

Minden alkalommal éles eredmények


Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videókat rögzíthetsz vele, bármi legyen is a téma.

HD videofelvételek egyszerűen


Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Egy gombnyomással könnyedén remek HD videókat rögzíthetsz (720p) - akár menet közben vagy maximális zoom használata esetén is.

Káprázatos képek könnyedén


Készíts könnyedén elképesztő képeket és videofilmeket a Smart Auto funkcióval, amely a jelenet típusától függetlenül választja ki a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra. Csak válassza ki a témát és exponáljon. A Súgó gomb megnyomásával gyorsan megjeleníthető a fényképezőgép használatával és funkcióival kapcsolatos, jól követhető útmutató.

Pompás portréképek


Az arcérzékelés technológiának köszönhetően barátaidról gyerekjáték a felvételkészítés. Több arcot is érzékel egyetlen képen, és gondoskodik arról, hogy a fotóalanyok arca élesen, optimális fényerővel jelenjen meg. Az arcérzékelés funkció még szokatlan fényviszonyok között is természetes bőrtónusokat eredményez.

Engedj teret a kreativitásodnak


Kísérletezzen és szórakozzon a kreatív szűrők széles választékával. Halszemoptikához hasonló torzítást érhetsz el, és többek között azt is beállíthatod, hogy az állóképek és a videók kicsinyített modellekről készített felvételnek tűnjenek.

Add hozzá saját egyéniségedet


A fényerőhöz és a színintenzitáshoz hasonló képbeállítások gyors és egyszerű vezérlésével tedd sajátodévá a felvételeket. Az élőképes vezérlés segítségével az eredményeket keretbe foglalás közben előnézetben is megtekintheted, a 6,8 cm-es (2,7") LCD-képernyőn pedig barátaiddal is megtekintheted. Kapcsold össze a Canon Connect Stationnel, így fényképeidet és videóidat egyszerűen megoszthatod a világgal a közösségi oldalakon és az iristához hasonló online albumokban, ráadásul HD TV-n nézheted őket családoddal és barátaiddal.

Energiatakarékos üzemmód


Egész napos kirándulásokhoz nagyszerű. Az Energiatakarékos mód csökkenti a fényképezőgép energiafelvételét, ami által több felvételt készíthetsz az újratölthető lítiumion akkumulátor egyetlen feltöltésével.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon IXUS 165 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

20.0MP_CCD
8x optical zoom with wide-angle
16x ZoomPlus
Steady shots in every situation
Digic4 Plus
Auto mode with 32-scene detection
720p movies
Optimises people shots
Instantly capture movies
Eco Mode
Instant help
Compatible with Canon Connect Station
 • IXUS 165 digitális fényképezőgép

 • WS-800 csuklópánt 

 • NB-11L akkumulátor

 • CB-2LFE akkumulátortöltő 

 • Hálózati kábel 

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

IXUS 165 Értékelések