XF205

Csúcskategóriás képminőségével, egyszerű integrálhatóságával és kettős formátumú rögzítési funkciójával az XF205 videokamerát egyértelműen HD-tartalom létrehozására tervezték. A kompakt, de annál inkább funkciógazdag videokamera kiváló professzionális eszköz.

Előnyök

  • 20-szoros, f/1,8 nagy látószögű zoomobjektívek nagyszerű távoli felvételek készítéséhez
  • A HD CMOS Pro érzékelő kiváló képminőséget garantál, még gyenge megvilágítás mellett is
  • Könnyű, kompakt kivitel, 3 rekeszállító gyűrűs működéssel és forgó markolattal
  • A pontos megfigyelést az OLED kijelző és az 1,23 millió képpontos képkereső teszi lehetővé
  • Könnyű tartalommegosztás a beépített Wi-Fi-n vagy Etherneten keresztül; proxy fájlok közvetlen rögzítése egyéb eszközökön
  • Kettős formátumú rögzítés: szabványos 50Mb/s MPEG2 kodek és MP4 közvetítése HD-ben vagy SD-ben
  • Genlock, Időkód és 3G-SDI terminálok több kamera integrálásához
  • A nagy dinamikatartományú gammabeállítással elkerülhető a túlexponálás
  • 4-csatornás hangrögzítés; 2 XLR bemenet
  • Infravörös felvételkészítési mód korszerű IR-lámpával

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon XF205

Korszerű Canon képalkotási rendszer


Az XF205 olyan korszerű kamerarendszert testesít meg, amely nemcsak kiváló képeket készít, hanem a különböző képfelvételi helyzeteket is sikeresen kezeli. A 26,8 mm-es, nagy látószögű objektív 20-szoros zoomjával közelebb kerülhetsz az eseményekhez, a dinamikus optikai képstabilizátor pedig 5 irányban korrigálja a kamera bemozdulását, és így kimagaslóan stabil képeket eredményez.

A Canon HD CMOS Pro érzékelője a DIGIC DV 4 processzorral együtt gyenge megvilágítás mellett is lenyűgöző képminőséget, széles dinamikatartományt és élethű színvisszaadást biztosít. A nagy dinamikatartományú gammabeállításnak köszönhetően csökken a túlexponálás valószínűsége, míg az infravörös felvételkészítési mód révén a kamera éjszakai felvételekhez is könnyen használható – ideális természetvideósok számára.

A képminőséghez korszerű audiofunkciók társulnak, valamint 4-csatornás lineáris PCM hangrögzítés.

Kényelem és precíz vezérlés


A kompakt, diszkrét kialakítású, valamint 3 rekeszállító gyűrűs működésének és forgó markolatának köszönhetően könnyen használható XF205 nem mindennapi minőségellenőrzési opciókkal rendelkezik. Az 1,23 millió képpontos felbontású OLED-képernyő még szikrázó napfényben is jól látszódik, az LCD-nél jobb reakcióidőt, felbontást, kontrasztot és színvisszaadást biztosítva. Az 1,14 cm-es (0,45”), 1,23 millió képpontos elektronikus kereső akár 68 fokig is dönthető, így különböző rögzítési pozíciókra alkalmas.

Sokoldalú rögzítési lehetőségek


Az XF205 kettős formátumú rögzítési funkciója gondoskodik a rugalmasságról, a gyorsaságról és az adatbiztonságról. Felvétel egy időben két különböző formátumban is készíthető, az azonnali adatmentési és változó továbbítási opciók lehetővé tételével. A Full HD képek két CF-kártyán is tárolhatók a szabványos adásra alkalmas, 50 Mb/s MPEG2 kodek segítségével, míg az MP4 verzió Full HD vagy kisebb felbontásban SD-kártyára menthető. Ideális a gyors fájlátvitelhez, többek között a híranyaggyűjtés alkalmazásánál. Az alacsony felbontású proxy fájlokat akár közvetlenül egy másik eszközön (pl. okostelefon) is megtekintheted.

Integrálás és megosztás


Időkód, Genlock és 3G-SDI terminálok gondoskodnak a szabványos közvetítő eszközökhöz való egyszerű csatlakozásról.

A beépített Wi-Fi-nek és Ethernet csatlakozásnak köszönhetően a tartalommegosztás is egyszerű lett. A felvételeket egy másik eszközön (pl. táblagép vagy okostelefon) is megtekintheted, vagy azokat közvetlenül FTP-n keresztül továbbíthatod. Ezzel a csatlakoztatással már nincs akadálya a kamera internetböngészőn keresztüli távvezérlésének, és a Canon RC-V100 vezetékes távvezérlője is konfigurálható.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XF205 funkcióiról és képességeiről.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

20-szoros optikai zoom

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dinamikus optikai képstabilizátor

Rotating Grip

Forgó markolat

WiFi Cert

Távoli Wi-Fi vezérlés és egyszerű megosztás

MXF 50Mbps

MXF 50Mb/s

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

35 Mb/s-os rögzítés MP4 formátumban

XF205 Értékelések

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.