XA35

A kompakt, multifunkciós XA35 videokamera széles dinamikatartománnyal és HD/SD-SDI csatlakozóval rendelkezik. Ideális hivatásos mobil híranyaggyűjtéshez, valamint olyan újságírók számára, akiknek diszkrét módon kell rögzíteniük a tartalmakat, különösen kihívást jelentő, nagy kontrasztú fényviszonyok között.

Canon XA35

Előnyök

  • 26,8 mm-es¹, f/1,8–2,8 nagy látószögű objektív 20-szoros zoommal, valamint intelligens 5 tengelyű optikai- és dinamikus képstabilizátorral
  • 1/2,84” HD CMOS Pro érzékelő megnövelt érzékenységgel, hogy gyenge megvilágítás mellett is jó teljesítményét és alacsonyabb zajszintet nyújtson
  • A nagy dinamikatartományú (Wide DR, 600%), valamint a csúcsfény-elsőbbség üzemmód² a sokkal természetesebb képhatás érdekében megőrzi a fényes és árnyékos részek részletességét
  • HD/SD-SDI kimenet, amely ideális a professzionális sugárzási környezetekhez
  • Kettős formátumú rögzítés: Full HD AVCHD (28Mb/s) vagy MP4 (35Mb/s) 2 SD kártyára
  • Leszerelhető fogantyú professzionális XLR bemenetekkel és beépített infravörös lámpával
  • A 8,77 cm-es (3,5”) OLED érintőképernyő a kiváló felbontásért, kontrasztért és színvisszaadásért
  • 1,56 millió képpontos elektronikus kereső, amely a rugalmas felvételkészítés érdekében 45°-ban dönthető
  • MP4 üzemmódokban időközrögzítéses gyorsított és lassított felvételkészítés (×2 és ×1200 között)
  • Beépített, két sávos Wi-Fi távvezérléshez, fájltovábbításhoz/feltöltéshez, valamint az előnézet böngészőben történő megtekintéséhez

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon XA35

20-szoros, nagy látószögű Canon HD videoobjektív


Az XA35 lélegzetelállító, sokoldalú, nagy látószögű, 26,8 mm¹-es objektívének köszönhetően kiváló minőségű felvételeket készíthetsz. A 20-szoros zoommal közelebb kerülhetsz az eseményekhez, a Dinamikus optikai képstabilizátor pedig 5 irányban korrigálja a kamera bemozdulását, így kimagaslóan stabil képeket eredményez. Az f/1,8 maximális rekeszérték, a 8 lamellás írisz és az EDM technológia segítségével gyönyörű háttér-homályosítás érhető el.

Továbbfejlesztett 1/2,84” HD CMOS Pro érzékelő


A megközelítőleg 2,91 megapixelnyi hasznos képponttal az újonnan kifejlesztett Canon HD CMOS Pro érzékelő lenyűgöző Full HD képminőséget nyújt. A megnövelt érzékenységnek és a továbbfejlesztett jel-zaj arányának köszönhetően a csökkent zajszint miatt különösen a gyengébben megvilágított képek tisztábbnak tűnnek.

Új, rugalmas képbeállítások


A két új képbeállítás révén még lenyűgözőbb eredményeket érhetsz el. A nagy dinamikatartományú (Wide DR) üzemmód 600%-os dinamikatartományt nyújt, amely nagy kontrasztú, világos képeket eredményez, ahol az árnyékos és világos területek is egyaránt részletgazdagok, így nincs szükség utómunkálatokra. A csúcsfény-elsőbbség üzemmód természetes tónusokkal, gazdagabb színekkel és részletgazdagsággal látja el a felvételeket, különösen a fényes² részeken. Ideális világos égboltokhoz és tükröződő felületekhez.

8,77 cm-es (3,5”-es) OLED érintőképernyő és dönthető elektronikus kereső


Kompakt mérete ellenére az XA35 kiváló minőségű felvételi kontrollt biztosít. Az 1,23 millió képpontos felbontást nyújtó, könnyen használható OLED érintőképernyő az LCD-nél gyorsabb reakcióidőt, jobb képfelbontást, kontrasztot és színvisszaadást biztosít. 0,61cm-es (0,24”), 1,56 millió képpontos elektronikus kereső akár 45 fokban is dönthető, így a különböző rögzítési helyzetekhez könnyedén beállítható.

Sokoldalú, kettős formátumú rögzítés


Legfeljebb 28 Mb/s-mal 1080/50P módban rögzíthetsz AVCHD videókat, továbbá a maximális minőség eléréséhez 35Mb/s-mal 1080/50P módban is készíthetsz MP4 felvételeket. A két SDXC/SDHC-memóriakártya helynek köszönhetően egyszerre rögzíthetsz³ kiváló minőségű HD felvételeket és egyszerűbben átvihető, kisebb felbontású MP4 fájlokat – ami ideális, ha a felvett anyagokat gyorsan kell továbbítani. MP4 üzemmódokban lehetőséged van időközrögzítéses gyorsított és lassított felvételkészítésre is (×2 és ×1200 között).

Professzionális audio- és HD/SD-SDI csatlakozók


A könnyen hozzáférhető HD/SD-SDI porton keresztül a kamera a szabványos közvetítő eszközökhöz, például a műholdas átviteli rendszerekhez is csatlakoztatható. A két XLR bemenet professzionális hangbemenetet biztosít, lehetővé téve a kiváló minőségű lineáris PCM rögzítést.⁴

Infravörös felvételi mód


A fogantyúba épített infravörös fényforrásnak köszönhetően az XA35 éjszaka és gyenge megvilágítás mellett is jól használható, ezért ideális a természeti felvételek készítéséhez.

Beépített Wi-Fi, opcionálisan GPS-szel is bővíthető


A felvételek vezeték nélkül is átvihetők iOS telefonon vagy táblagépen, illetve FTP-n keresztül akár 150 Mb/s sebességgel⁵. A készülék funkcióit egy Wi-Fi eszköz segítségével távolról is vezérelheted – ehhez nincs szükség külön alkalmazásra. Az opcionális GPS tartozékkal a helyadatok is rögzíthetők.


Kompakt, kis súlyú váz


A leszerelhető fogantyú révén ez a diszkrét és hordozható videokamera ideális érzékeny- és zárt térben történő felvételkészítéshez. Kis tömegének köszönhetően akkor sem fáradsz el, ha hosszú ideig videózol állvány nélkül.
¹35 mm-rel egyenértékű
²Szükséges lehet a monitor fényerejének növelésére
³1080/50P rögzítési módok esetén az egyidejű rögzítés nem lehetséges
⁴A lineáris PCM hangrögzítés csak AVCHD 28Mb/s rögzítési mód esetén lehetséges
⁵FTP-fájlok átviteléhez vezeték nélküli internet-hozzáférési pont szükséges

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XA35 funkcióiról és képességeiről.

Full HD

Full HD

HD Video Lens

HD videoobjektív

Wide Angle Lens

Nagylátószögű objektív

20x Optical Zoom

20-szoros optikai zoom

Steady shots in every situation

Minden helyzetben stabil felvételek

Steady shooting on the move

Mozgás közben is stabil felvételek

Superb low-light shooting

Kiváló felvételek gyenge megvilágításnál

DIGIC DV4

DIGIC képfeldolgozás

Wide DR Gamma

Mind a verőfényes, mind az árnyékos részleteket megörökíti

Highlight Priority

A csúcsfényes részleteknek ad prioritást

Interval rec

Kreatív sorozatfelvétel

WiFi Cert

Távoli Wi-Fi vezérlés és egyszerű megosztás

8 Blade Circular Aperture

8 lamellás, kör alakú blendekialakítás

AVCHD

28 Mb/s-os rögzítés AVCHD formátumban

MP435MBPS

35 Mb/s-os rögzítés MP4 formátumban

Professional Audio

Professzionális hang

OLED

8,8 cm-es organikus LED érintőképernyő

Dual SDXC card slots

Kettős SDXC-kártyanyílás

Instant Auto Focus

Azonnali autofókusz

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.