XA30

A kompakt XA30 videokamera széles dinamikatartománnyal rendelkezik, pontos, prémium minőségben, diszkréten rögzíthetők vele többek között vállalati anyagok, esküvők, valamint online használtra is alkalmas. Különös jól használható kihívást jelentő, nagy kontrasztú fényviszonyok között.

Canon XA30

Előnyök

  • 26,8 mm-es¹, f/1,8-2,8 nagy látószögű objektív 20-szoros zoommal, valamint intelligens 5 tengelyű optikai- és dinamikus képstabilizátorral
  • 1/2,84" HD CMOS Pro érzékelő megnövelt érzékenységgel, hogy gyenge megvilágítás mellett is jó teljesítményét és alacsonyabb zajszintet nyújtson
  • A nagy dinamikatartományú (Wide DR, 600%), valamint a csúcsfény-elsőbbség üzemmód² a sokkal természetesebb képhatás érdekében megőrzi a fényes és árnyékos részek részletességét
  • Kettős formátumú rögzítés: Full HD AVCHD (28Mb/s) vagy MP4 (35Mb/s) 2 SD kártyára
  • Leszerelhető fogantyú professzionális XLR bemenetekkel és beépített infravörös lámpával
  • A 8,77 cm-es (3,5") OLED érintőképernyő a kiváló felbontásért, kontrasztért és színvisszaadásért
  • 1,56 millió képpontos elektronikus kereső, amely a rugalmas felvételkészítés érdekében 45°-ban dönthető
  • MP4 üzemmódokban időközrögzítéses gyorsított és lassított felvételkészítés (×2 és ×1200 között)
  • Beépített, két sávos Wi-Fi távvezérléshez, fájltovábbításhoz/feltöltéshez, valamint az előnézet böngészőben történő megtekintéséhez
  • Opcionális kiegészítővel GPS-képes

Termékjellemzők

A(z) Canon XA30 részletesebb megtekintése

20-szoros, nagy látószögű Canon HD videoobjektív


Az XA30 lélegzetelállító és sokoldalú, nagy látószögű, 26,8 mm¹-es objektívével kiváló minőségű felvételeket készíthetsz. A 20-szoros zoommal közelebb kerülhetsz az eseményekhez, a Dinamikus optikai képstabilizátor pedig 5 irányban korrigálja a kamera bemozdulását, így kimagaslóan stabil képeket eredményez. Az f/1,8 maximális rekeszérték, a 8 lamellás írisz és az EDM technológia segítségével gyönyörű háttér-homályosítás érhető el.

Továbbfejlesztett 1/2,84" HD CMOS Pro érzékelő


A megközelítőleg 2,91 megapixelnyi hasznos képponttal az újonnan kifejlesztett Canon HD CMOS Pro érzékelő lenyűgöző Full HD képminőséget nyújt. A megnövelt érzékenységnek és a továbbfejlesztett jel-zaj arányának köszönhetően a csökkent zajszint miatt különösen a gyengébben megvilágított képek tisztábbnak tűnnek.

Új, rugalmas képbeállítások


A két új képbeállítás révén még lenyűgözőbb eredményeket érhetsz el. A nagy dinamikatartományú (Wide DR) üzemmód 600%-os dinamikatartományt nyújt, amely nagy kontrasztú, világos képeket eredményez, ahol az árnyékos és világos területek is egyaránt részletgazdagok, így nincs szükség utómunkálatokra. A csúcsfény-elsőbbség üzemmód természetes tónusokkal, gazdagabb színekkel és részletgazdagsággal látja el a felvételeket, különösen a fényes² részeken. Ideális világos égboltokhoz és tükröződő felületekhez.


8,77 cm-es (3,5") OLED érintőképernyő és dönthető elektronikus kereső


Kompakt mérete ellenére az XA30 kiváló minőségű felvételi kontrollt biztosít. Az 1,23 millió képpontos felbontást nyújtó, könnyen használható OLED érintőképernyő az LCD-nél gyorsabb reakcióidőt, jobb képfelbontást, kontrasztot és színvisszaadást biztosít. 0,61cm-es (0,24"), 1,56 millió képpontos elektronikus kereső akár 45 fokban is dönthető, így a különböző rögzítési helyzetekhez könnyedén beállítható.

Sokoldalú, kettős formátumú rögzítés


Legfeljebb 28 Mb/s-mal 1080/50P módban rögzíthetsz AVCHD videókat, továbbá a maximális minőség eléréséhez 35Mb/s-mal 1080/50P módban is készíthetsz MP4 felvételeket. A két SDXC/SDHC-memóriakártya helynek köszönhetően egyszerre rögzíthetsz³ kiváló minőségű HD felvételeket és egyszerűbben átvihető, kisebb felbontású MP4 fájlokat - ami ideális, ha a felvett anyagokat gyorsan kell továbbítani. MP4 üzemmódokban lehetőséged van időközrögzítéses gyorsított és lassított felvételkészítésre is (×2 és ×1200 között).

Professzionális hang


A XA30 átfogó hangszabályozást biztosít. A két XLR-csatlakozó professzionális csatlakoztathatóságot biztosít, míg a kiváló minőségű lineáris PCM és Dolby Digital rögzítési lehetőség az alapfelszereltség része.⁴ A beépített mikrofon és a 3,5 mm-es jack bemenet további lehetőségeket és rugalmasságot kínál.

Infravörös felvételi mód


A fogantyúba épített infravörös fényforrásnak köszönhetően az XA30 éjszaka és gyenge megvilágítás mellett is jól használható, ezért ideális a természeti felvételek készítéséhez.

Beépített Wi-Fi, opcionálisan GPS-szel is bővíthető


A felvételek vezeték nélkül is átvihetők iOS telefonon vagy táblagépen, illetve FTP-n keresztül akár 150 Mb/s sebességgel⁵. A készülék funkcióit egy Wi-Fi eszköz segítségével távolról is vezérelheted - ehhez nincs szükség külön alkalmazásra. Az opcionális GPS tartozékkal a helyadatok is rögzíthetők.

Kompakt, kis súlyú váz


A leszerelhető fogantyú révén ez a diszkrét és hordozható videokamera ideális érzékeny- és zárt térben történő felvételkészítéshez. Kis tömegének köszönhetően akkor sem fáradsz el, ha hosszú ideig videózol állvány nélkül.
¹35 mm-rel egyenértékű
²Szükséges lehet a monitor fényerejének növelésére
³1080/50P rögzítési módok esetén az egyidejű rögzítés nem lehetséges
⁴A lineáris PCM hangrögzítés csak AVCHD 28Mb/s rögzítési mód esetén lehetséges
⁵FTP-fájlok átviteléhez vezeték nélküli internet-hozzáférési pont szükséges

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XA30 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Full HD
HD Video Lens
Wide Angle Lens
20x Optical Zoom
Steady shots in every situation
Steady shooting on the move
Superb low-light shooting
DIGIC DV4
Wide DR Gamma
Highlight Priority
Interval rec
WiFi Cert
8 Blade Circular Aperture
AVCHD
MP435MBPS
Professional Audio
OLED
Dual SDXC card slots
Instant Auto Focus

XA30 Értékelések

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.