RC-V100

Az Canon RC-V100 távirányító még nagyobb szabadságot biztosít a videokamera-használóknak. Legyen szó stúdióról, külső helyszínről, vagy egyszerűen egy korábban elérhetetlen helyről, a távirányító vezetékes távirányítást tesz lehetővé szinte minden videokamera-funkcióhozz.

Előnyök

  • Nagy teljesítményű vezetékes távirányító a videokamera funkcióihoz
  • Intuitív elrendezés profi felhasználóknak
  • A speciális képalkotási paraméterek beállítására szolgáló tárcsák
  • A főbb kamerafunkciók (pl. fókusz, rekesz és erősítés) működésének közvetlen vezérlése¹
  • Hozzáférés a kamera operációs menüjéhez a gyors beállítás érdekében
  • Gyenge fényviszonyok mellett is egyszerű működtetés a világító gomboknak köszönhetően
  • Konfigurálható gombok a felhasználó-specifikus vezérléshez
  • Kompatibilis Canon professzionális videokamerákkal és Cinema EOS kamerákkal
  • Külső helyszíni és stúdiós használathoz egyaránt ideális
  • Az opcionális Canon RR-100 kábel gyorsabb kommunikációt, és akár 100 m-es távolságot tesz lehetővé

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon RC-V100

Nagy teljesítményű távirányítás


Professzionális Canon videokamerákhoz való, nagy teljesítményű távvezérlő, amellyel az alapvető és a speciális képbeállítások megadásához csak egy ujjmozdulatra van szüksége. Csatlakoztatható a REMOTE A aljzaton keresztül, a szabvány 5 m-es, 3,5–2,5 mm-es jack kábel használatával, vagy a REMOTE B aljzaton keresztül (az opcionális 8 tűs RR-10 és RR-100 kábelek segítségével), a nagyobb teljesítmény, egyidejű működtetés és nagyobb kezelési távolság (10 m vagy 100 m) érdekében.

Kiterjedt vezérlés


Az RC-V100 távirányító magában hordozza a speciális távirányítók és a kamera-vezérlőegységek (CCU) előnyeit, amelyek kifejezetten a stúdiós környezetre jellemzőek. Szinte miden beállítható funkció irányítható – a fókusztól kezdve az rekeszen és a zoom-on keresztül egészen az olyan felhasználó-specifikus opciókig, mint az egyedi képbeállítási előbeállítások és a speciális képbeállítások (pl. görbepont és görbe dőlése).

Rögzíts többet, másképp


Egyes jelenetekhez távoli kameravezérlésre van szükség: ha a kamera például állványhoz van rögzítve több felvétel elkészítéséhez, vagy olyan jelenetek megörökítéséhez, amelyek a változó körülmények következtében a beállítások gyors módosítását igénylik. A távoli hozzáférésnek és vezérlésnek köszönhetően mindez már nem jelent akadályt. Az RC-V100 segítségével a Canon professzionális videokamerái még sokoldalúbb eszközként segítik kreatív álmai megvalósítását.

Pontosabb szabályozás az intuitív elrendezésnek köszönhetően


A távirányító intuitív elrendezése megkönnyíti a fontosabb kamerafunkciók és a képek paramétereinek vezérlését, még ha nem is értesz annyira az adott kamerához. Nagy körültekintéssel tervezték, így működése könnyebben megérthető és megtanulható, a főbb funkciókat pedig három fő kategóriába csoportosították. A képek népszerűbb paraméterei tárcsák segítségével irányíthatók, ezáltal a képek távoli finomhangolása hihetetlenül egyszerűvé válik. A még nagyobb sokoldalúságot ráadásul hozzárendelhető gombok biztosítják.

Egyszerű és világos működés, bárhol, bármikor


A gyenge megvilágítás mellett történő használatot világító gombok segítik, a felhasználó választását pedig az opcionális sípszó jelzi.

Készülékszoftver-frissítések


Az RV-V100 távirányító használatához kamerája készülékszoftverét frissíteni kell. Ha az RC-V100 REMOTE B csatlakozója még nincs engedélyezve, akkor ez az eszköz USB-csatlakozóján keresztül történő szervizfrissítéssel tehető meg.

¹Az objektívvezérlés nem lehetséges PL bajonettes Cinema EOS kamerákkal vagy manuális objektívekkel

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon RC-V100 funkcióiról és képességeiről.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.