Canon ME20F-SH

Felvételkészítés napfényből „holdfénybe”

Lépj be a kreatív filmkészítési lehetőségek új világába! Az innovatív ME20F-SH teljes képmezős, Full HD felbontású videokamera több mint 4 milliós, páratlan ISO-érzékenységnél nyújt kimagasló teljesítményt gyenge megvilágítás mellett, továbbá infravörös felvételkészítésre is alkalmas.

0%

  Bemutatkozik az ME20F-SH

  Nézd meg, hogyan teljesít az ME20F-SH

  Soha nem látott színes képek gyenge megvilágítás mellett

  ME20F-SH

  Felvételkészítés a lehető legtöbb fény összegyűjtésével

  A különleges, újonnan kifejlesztett, teljes képmezős, 35 mm-es, 2,26 megapixeles CMOS-érzékelőt kifejezetten a gyenge megvilágítás mellett történő videózáshoz fejlesztettük ki. A nagyobb méretű pixelek révén az érzékelő a lehető legtöbb fényt gyűjti össze, így kis zajszinttel készíthetők képek gyenge megvilágítás mellett.

  Filmezés 4 milliós ISO-érzékenység felett

  A maximális értéket meghaladó, páratlan 4 milliós (+75 dB) ISO-érzékenységnek köszönhetően az ME20F-SH 0,0005 lux fényerejű, szinte teljes sötétségben is képes a felvételkészítésre. Más szóval nyugodtan megörökítheted az éjszakai égboltot, ha azt csak a csillagok világítják meg (f/1,2-es objektívvel, 29,97p értéknél és maximális erősítésnél).

  B4_F2

  Színes kamera, amely sötétben is lát

  A látott színek megörökítése

  Az ME20F-SH rendkívül gyenge megvilágítás és magas erősítési beállítások mellett is tisztán látja és azonosítja a színeket, ráadásul infravörös felvételek színes rögzítésére is képes.

  B4_F3

  Kiemelkedő minőség, Full HD felvételek

  Kreatív beállítások nyújtotta rugalmas vezérlés

  Automatikus felvételkészítési lehetőségek

  Az ME20F-SH könnyen beállítható és kezelhető, automatikus üzemmódok széles tartományával (például Záridő-előválasztás (Tv), Rekesz-előválasztás (Av) és automatikus erősítésszabályozás (AGC)*, valamint Automatikus fehéregyensúly és One-Shot AF funkciókkal rendelkezik. Rendkívül fontos, hogy a manuális vezérlés mindig rendelkezésre áll, így a kamerabeállítások kreatív irányítását akkor veheti át, amikor arra szüksége van.

  *Bizonyos funkciókhoz a készülékszoftver frissítésére lehet szükség. Továbbiak…

  B4_F1
  B4_F2

  Egyedi képbeállítások

  A kamera Egyedi képbeállítások menüje sokféle lehetőséget biztosít az elkészült kép különböző aspektusainak szabályozására. A kamerában akár hat egyedi képet is elmenthetsz későbbi használatra, vagy használhatod a három előre beállított Egyedi képfájlt (Canon Log, Wide DR vagy EOS-szabvány).

  Bluebox funkció egyszerűen

  A bluebox üzemmód bővebb támogatást kapott az ME20F-SH esetében, így ideális választás hírek, előadások vagy akár független filmek különleges hatásainak elkészítéséhez.*

  *Készülékszoftver frissítésére lehet szükség. Továbbiak…

  Széles ISO-tartomány

  Az MF20F-SH akár 800-tól (0 dB) 4 millióig (+75 dB) terjedő, elképesztően széles tartománya lehetővé teszi a filmesek számára, hogy nappali fényviszonyokból azonnal éjszakai körülményekre váltsanak.

  B4_F3

  Beépített szűrők távoli működtetése

  Az ME20F-SH beépített, elektronikusan vezérelt ND-szűrői (3 és 6 lépésközös) és infravörös szűrője gyors és egyszerű távoli működtetését a Canon RC-V100 távvezérlője teszi lehetővé.

  B4_F4

  Problémamentes kompatibilitás és konfigurálás

  Rugalmas felszerelés és egyszerű használat

  Kompakt és könnyű váz

  Az ME20F-SH egy mindössze 1,1 kg tömegű és 102×116×113 mm nagyságú (szé × ma × mé) kompakt és könnyű kamera. Szárazföldön és víz alatt is egyaránt ideális megoldást jelent a gyenge megvilágítású munkahelyszíneken.

  B5_F1

  Egyszerű rögzítés és pozicionálás

  Az alsó és felső rögzítési pontoknak köszönhetően az ME20F-SH rugalmas és egyszerű pozicionálást, valamint rögzítést biztosít robotfejekhez, konzolokhoz, darukhoz és állványokhoz; így könnyedén integrálhatod munkafolyamatodba. Egész egyszerűen olyan egyedülálló, többfunkciós kamera, amely szinte minden fényviszonyban használható.

  Aurora Skycam

  Videogaléria

  „Miss Aurora tánca” az ME20F-SH készülékkel

  Műszaki adatok

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  A doboz tartalma

  Ajánlatok neked