Canon ME200S-SH

ME200S-SH

A kompakt és könnyű, Super 35 mm-es érzékelőn található Dual Pixel CMOS AF-fel rendelkező, rendkívül alkalmazkodó videokamera lenyűgöző Full HD felvételek készítésére képes akár 50P/59,94P képfrekvenciával, valamint hihetetlen, 12 fokozatú dinamikatartománnyal és akár 204 800 értékkel egyenértékű maximális ISO-érzékenységgel.

Előnyök

  • Kiemelkedő minőség, Full HD felvételek
  • Remek teljesítmény gyenge megvilágításnál
  • Fejlett autofókusz és képvezérlési eszközök
  • Egyszerű távoli beállítás és telepítés
  • Rugalmas konfigurálás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon ME200S-SH

Kiemelkedő minőség, Full HD felvételek


Az ME200S-SH 8.29 MP-es Super 35 mm-es CMOS-érzékelőt használ, és olyan 1080p/1080i/720p felbontású, professzionális Full HD eredményt képes produkálni, amelyet Canon Log vagy nagy dinamikatartományú üzemmódban akár 12 fokozatú dinamikatartománnyal külső felvevőre lehet rögzíteni. Az akár 50P/59,94P képfrekvenciát támogató csökkentett mozgáselmosás lassított filmfelvételt tesz lehetővé.

Remek teljesítmény gyenge megvilágításnál


Az ME200S-SH sokféle broadcast alkalmazáshoz, például a gyenge megvilágításnál történő felvételkészítéshez és a fény szempontjából kritikus távoli felvételek rögzítéséhez jelent tökéletes megoldást a 204 800 értékkel egyenértékű maximális ISO-érzékenységnek köszönhetően. Az infravörös színes rögzítésére is képes, hiszen egyetlen gombnyomásra aktiválható, visszahúzható infravörös szűrővel rendelkezik.

Fejlett autofókusz és képvezérlési eszközök


Az ME200S-SH Dual Pixel CMOS autofókusszal rendelkezik, amely folyamatos autofókuszt tesz lehetővé a kompatibilis EF-objektívekkel. Az érzékelő alapú, fázisérzékelő technológiát egyenletes, nagy teljesítményű folyamatos fókuszálásra tervezték. A Canon által kifejlesztett egyedülálló technológia segít a gyors objektívek és a kis mélységélesség maximalizálásában. Az elektronikusan vezérelt ND-szűrők szintén a kép nagyobb fokú szabályozásáról gondoskodnak, a több egyedi képbeállítás pedig elmenthető későbbi használatra.

Egyszerű távoli beállítás és telepítés


A kis méretű, kompakt és könnyű ME200S-SH számtalan monitorhoz való csatlakoztatási, külső felvevőre való rögzítési és távvezérlési lehetőséget biztosít, például HDMI-kimenetet, Genlock csatlakozót és két darab 3G/HD-SDI terminált. A távvezérlés két foglalaton, például a Canon RC-V100 távvezérlőnek való 2,5 mm-es jackcsatlakozón és az RS-422 csatlakozón keresztül lehetséges.*

Rugalmas konfigurálás


A Cinema Lock funkcióval rendelkező EF-bajontettes ME200S-SH a teljesebb körű vezérlés és kreatív felvételkészítési lehetőségek érdekében Canon EF/EF-S objektívek széles választékával, így zoom-, fix és egyes Canon Servo objektívekkel** (12 érintkezős interfész) is kompatibilis.

Automatikus felvételkészítési lehetőségek


Az ME200S-SH könnyen beállítható és kezelhető, automatikus üzemmódok széles tartományával (például Záridő-előválasztás (Tv), Rekesz-előválasztás (Av) és automatikus erősítésszabályozás (AGC)***, valamint Automatikus fehéregyensúly és One-Shot AF funkciókkal rendelkezik. Rendkívül fontos, hogy a manuális vezérlés mindig rendelkezésre áll, így a kamerabeállítások kreatív irányítását akkor veheti át, amikor arra szüksége van.

Bluebox funkció egyszerűen


A bluebox üzemmód bővebb támogatást kapott az ME200S-SH esetében, így ideális választás hírek, előadások vagy akár független filmek különleges hatásainak elkészítéséhez.***

*A Canon protokolljával szervizfrissítésre lehet szükség.
**A kompatibilis objektívek listája megerősítésre váró adat.
***Bizonyos funkciókhoz a készülékszoftver frissítésére lehet szükség.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon ME200S-SH funkcióiról és képességeiről.

Full HD movies

Full HD videofelvételek

Oversampling

Túlmintavételezéses HD-feldolgozás az élesebb képekért

Dual pixel CMOS AF

Egyenletes és folyamatos AF videózás közben

Wide DR Gamma

Mind a verőfényes, mind az árnyékos részleteket megörökíti

DIGIC DV4

DIGIC képfeldolgozás