Canon 8x25 IS

8x25 IS

A hordozható, kis tömegű, 8-szoros nagyítású, képstabilizátoros távcső ideális utazáshoz, koncertekhez és sporteseményekhez

Előnyök

  • Hordozható és kis tömegű, ideális utazáshoz vagy eseményekhez
  • A 8-szoros nagyítás közel visz a témához
  • Szuperegyenletes nézet az optikai képstabilizátor révén
  • A Canon optika nagy felbontást és az élethű színeket biztosít
  • Jól kiegyensúlyozott kialakítás az egyszerűségért és kényelemért

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon 8x25 IS

Hordozhatóság és kis tömeg 8-szoros nagyítással


Ez az ultrakompakt, mindössze 12 cm széles és 490 g tömegű, egyszerűen hordozható távcső könnyen elfér a táskában, és 8-szor közelebb visz, bármerre jársz. Ideális utazáshoz, játékokhoz, koncertekhez és sokféle látványsporthoz, ahol közel kell kerülnöd a témához.

Szuperegyenletes nézet az optikai képstabilizátor révén


Élvezd a szuperegyenletesen látható témát, és használd hosszabb ideig is kényelmesen a távcsövedet az optikai képstabilizátornak köszönhetően, mely gyorsan és pontosan ellensúlyoz sok különféle típusú rezgést és kézremegést. A CR123A lítiumakkumulátor akár 6 órás folyamatos használatot biztosít*.

A Canon optika nagy felbontást és élethű színeket biztosít


Élvezd a kiváló minőséget alacsony torzítás és nagy felbontású kép mellett a Canon precíziós optikájának köszönhetően. A lencsék Super Spectra bevonattal rendelkeznek, mely élénk, nagy kontrasztú képeket biztosít élethű színekkel, miközben kiküszöböli a nem kívánatos belső tükröződéseket, amelyek szellemképeket és „becsillanást” okozhatnak.

Csodálatos képmező a széleken is


Tapasztald meg a csodálatos és tiszta képmezőt a széleken is a kettős térlencseelemeknek köszönhetően. Fókuszálj rá az akár 3,5 m távolságban lévő témákra, és élvezd a kényelmes, 13,5 mm-es szemtávolságot.

Egyszerűségre, tartósságra és kényelemre tervezve


A központi elhelyezkedésű IS gomb és az egyenletes fókusz beállítógyűrűje bármelyik kéz egyetlen ujjával is elérhető. A távcső +/- 3,0 dioptriával rendelkezik, mely alkalmazkodik a látásodhoz, a gumis szemkagylók pedig a szemüveget viselőknek jelentenek könnyebbséget.

*A Canon szabványai alapján tesztelve

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon 8x25 IS funkcióiról és képességeiről.