Canon 15x50 IS All Weather

15x50 IS All Weather

Kiemelkedő minőségű, időjárásálló, 15-szörös nagyítású távcső a Canon precíziós optikájával és optikai képstabilizátorral a páratlanul éles, egyenletes és kényelmes nézetért szélsőséges vagy tengeri körülmények között is.

Előnyök

  • Kerülj 15-ször közelebb a kiváló Canon minőséggel
  • A szélsőséges körülmények elviselésére készült
  • Páratlanul egyenletes képmező nagy nagyítással
  • Vedd észre könnyen a témát a széles képmező segítségével
  • Kényelmes, strapabíró kialakítás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon 15x50 IS All Weather

Kerülj 15-ször közelebb a kiváló Canon minőséggel


Kiváló minőségű, nagy teljesítményű távcső 15-szörös nagyítással és a Canon precíziós optikájával, mely rendkívül kis fényszórású (UD) lencseelemekkel rendelkezik, hogy csökkentse a kromatikus aberrációt, a Super Spectra lencsebevonat pedig élénk, nagy kontrasztú képet nyújt élethű színekkel.

A szélsőséges körülmények elviselésére készült


Élvezd a kiváló képeket viszontagságos körülmények között is a JIS 4 besorolású időjárás-állóságnak köszönhetően. A strapabíró kialakítás gumis felülettel párosul a legviszontagságosabb körülmények elviselésére, így a távcső intenzív használatra is alkalmas.

Páratlanul egyenletes képmező nagy nagyítással


Élvezd a felettébb egyenletes képeket a Canon képstabilizátor (IS) technológiájának köszönhetően, mely különféle típusú rázkódások és mozgások széles tartományát ellensúlyozza kézben vagy mozgó járműből, hajóról való használat esetén is. Ez a világos távcső nagy átmérőjű, 50 mm-es elülső optikával rendelkezik a világos képmezőért.

Vedd észre könnyen a témát a csodálatos, széles képmezővel


Vedd észre könnyen a témát, és tapasztald meg a csodálatos és 61º-os látszólagos képmezőt, melyhez tiszta, sík kép társul alacsony torzítással a széleken is a Porro II prizmaoptikának és a kettős térelemnek köszönhetően.

Strapabíró, de egyszerű és kényelmes


Kényelmes működtetésre tervezve huzamosabb ideig történő használat esetén, még napszemüveg vagy szemüveg viselésekor is az állítható szemkagylónak és a 15,0 mm hosszú szemtávolságnak köszönhetően, mely csökkenti az „alagút effektust”.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon 15x50 IS All Weather funkcióiról és képességeiről.