Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Prémium kategóriás, vízálló*, 10-szeres nagyítású távcső a Canon világos, L sorozatú optikájával és optikai képstabilizátorával, mely a legextrémebb időjárási körülmények között is ideális a szuperegyenletes nézethez.

Előnyök

  • Prémium kategóriás, L sorozatú, világos, 10-szeres nagyítású távcső
  • Vízálló* és strapabíró az extrém időjárási körülményekhez
  • Szuperstabil képmező a képstabilizátornak köszönhetően
  • Nagy, 4,2 mm-es kilépő pupilla, mely világos képmezőt biztosít
  • Kényelmes, 16 mm hosszú szemtávolság
Binoculars

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon 10x42L IS WP

Világos, prémium kategóriás, 10-szeres nagyítású távcső, mely ideális kevés fény esetén


Prémium kategóriás, nagy kontrasztú, 10-szeres nagyítású távcső a Canon precíziós, L sorozatú optikájával, mely 2 rendkívül kis fényszórású üveg (UD) lencseelemmel és Super Spectra lencsebevonattal rendelkezik a roppant tiszta képért. A 4,2 mm-es kilépő pupilla fényes látómezőt biztosít gyengébb megvilágítás esetén is

Vízálló* és strapabíró az extrém időjárási körülményekhez


Teljes mértékben vízálló*, hogy kibírja a legviszontagságosabb terepkörülményeket is, JIS 7 besorolású időjárás elleni védelemmel rendelkezik, és a nedves időben is stabil fogást biztosító egyedi markolatnak és masszív gumiburkolatnak köszönhetően az összes rázós kalandot kibírja. Az összes külső felszínt speciális, fémes bevonat borítja, mely megakadályozza a lencsék párásodását.

Szuperstabil képmező


Élvezd a felettébb stabil képmezőt a Canon képstabilizátor (IS) technológiájának köszönhetően, mely különféle típusú rázkódások széles tartományát ellensúlyozza kézben vagy mozgó járműből, hajóról való használat esetén is. A távcsőben lévő apró giroszkópok a legkisebb mozgást is érzékelik, és a változtatható szögű prizma úgy mozdul el, hogy korrigálja a beeső fény törésszögét.

Vedd észre könnyen a témát a csodálatos képmezővel


Tapasztald meg a csodálatos képmezőt, melyhez a széleknél is tiszta, lapos és alacsony torzítás társul, továbbá nagyvonalú, 59,2°-os látszólagos képmező, valamint a Canon kettős térlencséje jellemzi. Lásd a teljes képmezőt 16 mm hosszú szemtávolsággal – ideális napszemüveget vagy szemüveget viselő embereknek.

Az egyszerűséget és kényelmet szem előtt tartva készült


Meghosszabbítható gumis szemkagylókkal tervezve, melyek a kényelmes és jól kiegyensúlyozott használat érdekében személyre szabhatóak, az egyenletes fókusz beállítógyűrűje pedig bármelyik kéz egyetlen ujjával is könnyedén elérhető. A korrekciós zár megakadályozza a nem szándékos dioptriakorrekciót.

*JIS 7 besorolásig vízálló

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon 10x42L IS WP funkcióiról és képességeiről.