Canon 10x30 IS II

10x30 IS II

A hordozható, 10-szeres nagyítású, képstabilizátoros távcső ideális madarak megfigyeléséhez, utazáshoz és sporteseményekhez

Előnyök

  • Kerülj 10-szer közelebb a távoli témákhoz, bármerre jársz
  • Szuperegyenletes nézet nagy teljesítményű optikai képstabilizátorral
  • Precíziós Canon optika a nagy felbontáshoz és az élethű színekhez
  • Jól kiegyensúlyozott, gumírozott kialakítás a tartósságért és a kényelemért
  • Ideális madarak megfigyeléséhez, utazáshoz és sporteseményekhez
10x30 IS II Lifestyle

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon 10x30 IS II

Kerülj 10-szer közelebb a távoli témákhoz, bármerre jársz


A kompakt, kis tömegű és praktikus távcső 10-szer közelebb visz a távoli témákhoz, valamint intenzívvé és élessé teszi azokat. Könnyen magaddal viheted, bárhová mész. Ideális utazáshoz, madarak megfigyeléséhez és sokféle látványsporthoz.

Szuperegyenletes nézet a nagy teljesítményű optikai képstabilizátor révén


A nagy teljesítményű optikai képstabilizátor gyorsan és pontosan ellensúlyoz sok különféle típusú rezgést és mozgást. Emellett a pásztázás által okozott rázkódást is kiegyenlíti, ha követed a témát, vagy ha mozgó járműben tartózkodsz. A jelentős mértékben csökkentett energiafogyasztás akár 9 órányi folyamatos használatot biztosít egyetlen akkumulátorkészlettel*.

Precíziós Canon optika a kiváló, nagy felbontású képért


Élvezd a nagy felbontású és kis torzítású, kiváló minőséget a Canon precíziós optikájának köszönhetően. Az optika Super Spectra bevonattal rendelkezik, mely a Canon megújult EF objektívválasztékát jellemzi, és élénk, nagy kontrasztú képet nyújt pontos színvisszaadással, miközben kiküszöböli a szellemképeket és „becsillanást” okozó, nem kívánatos belső tükröződéseket.

Csodálatos képmező a széleken is


A téroptikának és a Porro II prizmakialakításnak köszönhetően megtapasztalhatod a csodálatos képmezőt, melyhez tiszta, sík és alacsony torzítású kép társul egészen a szélekig. Lásd kényelmesen a teljes képmezőt a nagy, 14,5 mm-es szemtávolsággal – ideális szemüvegeseknek.

Egyszerűségre, tartósságra és kényelemre tervezve


Prémium markolattal és élménnyel, valamint nagy, gumis szemkagylókkal tervezve a kényelmes és kiegyensúlyozott használathoz. A kényelmes helyen található képstabilizátor gomb és az egyenletes fókusz beállítógyűrűje bármelyik kéz egyetlen ujjával is könnyedén elérhető, míg a tükröződésmentes külső felületet és a csaknem matt elülső rész lehetővé teszi a madarak és egyéb szabadon élő állatok zavartalan megfigyelését.

*Tesztelés a Canon szabványai alapján, a részletekért lásd a műszaki adatokat

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon 10x30 IS II funkcióiról és képességeiről.