Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Instant nyomatokkal azonnal megőrizheted az emlékeidet. Készítsd el a tökéletes szelfit a beépített tükör és a gyűrűs megvilágítás segítségével, csatlakozz a Canon Mini Print alkalmazással, és szerezd be a legjobb csoportképet a távoli zárkioldó funkcióval – mindezt a Canon Zoemini S készülékkel.

Az új modell megtekintése

Canon Zoemini S

Ismerd meg a Canon Zoemini S-t

Változtasd élményeidet aranyos ajándékokká a sikkes Canon Zoemini S szelfitükörrel ellátott beépített fényképezőgépe, valamint a gyűrűs megvilágítás és távoli zárkioldás segítségével

Videó megtekintése

Klassz tükröződések: tükör és gyűrűs megvilágítás a megosztásra érdemes szelfikért

Hívd életre legjobb fényképeidet ezzel a zsebméretű, 8 megapixeles fényképezőgép-nyomtatóval. A tökéletes szelfikhez elengedhetetlen gyűrűs megvilágítás, a Canon Mini Print alkalmazás révén az okostelefonról vezérelt távoli zárkioldás és az öntapadós nyomatok elengedhetetlen kiegészítői a fényképezés megszállottjainak.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Canon Zoemini S Specification Intro

Festői kombináció

Ezzel az okos, 2 az 1-ben eszközzel egyszerre fényképezhetsz és nyomtathatsz. A 8 megapixeles kamerának, a Micro SD-kártyafoglalatnak* és a Zink™ technológiának köszönhetően a Canon Zoemini S készülékben mindent megtalálsz, amire az utazás közbeni fényképezéshez szükséged van.

Picture-perfect combo

Elegáns megoldás

Ez a könnyű fényképezőgép-nyomtató matt fekete, gyöngyházfehér és rózsaarany színben is elérhető, tökéletes hordozható társ, amely könnyedén elfér egy zsebben vagy egy táskában.

Sleek solution
Shareable selfies

Megosztható szelfik

Az előlapra szerelt tükör és a gyűrűs megvilágítás biztosítja, hogy szelfijeid lenyűgözőek legyenek, míg a Canon Mini Print alkalmazás távoli zárkioldás funkciója szellőssé teszi a csoportképeket.

Intelligens fényképek

A Bluetooth** funkció és a Canon Mini Print alkalmazás segítségével közvetlenül okostelefonodról nyomtathatod ki a fényképeket, ahol is rengeteg klassz szűrő és kollázs közül válogathatsz. Az alkalmazással a fényképezőgépet is programozhatod, egyedi hangokat és a tökéletes kép elkészítése érdekében saját önkioldó beállításokat állíthatsz be.

Smart snaps

Nyomtasd ki, húzd le és ragaszd fel

A 10 lapos, öntapadós, szakadásálló Zink™ nyomtatópapírral egyszerűen csak fényképezned kell, majd nyomtatnod és máris kedvenc fényképeiddel díszítheted tárgyaidat.

8 kreatív ötlet a nyomatokhoz

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Canon Mini Print alkalmazás

Csatlakoztasd a Canon Zoemini nyomtatót mobiltelefonodhoz vagy tabletedhez a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül, melyet ingyenesen letölthetsz az App Store és a Google Play*** áruházból. Készíts saját képeket, vagy töltsd le őket a Facebook, Instagram, Google Fotók, Dropbox vagy iCloud alkalmazásokból. Használd a szűröket, a kiterjesztett valóság funkciót, a torzító effekteket, a rajzokat vagy a feliratokat képeinek személyre szabásához.

Letöltés az App Store-ból
Letöltés a Google Play oldaláról

Canon ZINK™ fotópapír

A ZINK papír mikrokristály-rétege hő hatására aktiválódik, így maszatmentes, szakadás- és vízálló képet hoz létre tinta felhasználása nélkül.

20 lap vásárlása

50 lap vásárlása

Canon ZINK™ Photo Paper

A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

További részletek

Főbb műszaki adatok

zink

ZINKTM

nyomtatási technológia

Smartphone-ready

Okostelefonos használatra

iOS és Android

Chic and lightweight

Sikkes és könnyű

188 grammos modell matt fekete, gyöngyházfehér és rózsaarany színekben

Resolution

314×600 dpi

Felbontás

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth® csatlakoztathatóság

5 Megapixels

8 megapixel

kamera

Remote shutter

Távoli zárkioldás

Canon Mini Print alkalmazással

Micro SD

Micro SD*

Támogatott memóriakártyák

A részletes műszaki leírás megtekintése

Key Specifications
What’s in the box

A doboz tartalma

Minden, amire a fotózáshoz, a testreszabáshoz és a nyomtatáshoz szükséged lehet:

Canon Zoemini S – a Canon instant fényképezőgép-nyomtatója (matt fekete, gyöngyházfehér, illetve rózsaarany színben kapható)

USB-kábel

Biztonsági megfelelőségi lap

EWS (jótállás) jegy

Rövid útmutató (kártya)

Canon Zink™ fotópapír (10 lap) + 1 SMARTSHEET

Csuklószíj

Kompatibilis tartozékok

#FreeYourStory

Légy merész. Légy kifejező. Légy eredeti. Mutasd meg nekünk, milyen az élet a te lencséden keresztül. Szeretnénk megismerni egyedi perspektívádat az általad megörökített fotókon, nyomtatott tartalmakon vagy videókon keresztül.

További információk

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Canon Zoemini S
Értékelések

Kapcsolódó termékek

*A Canon Zoemini S fotói Micro SD-kártyára menthetők. A kártyáról fényképek nem tölthetők fel a Canon Zoemini S készülékre.

**A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.

***Felelősség kizárása: A mobileszközt Bluetooth® kapcsolaton és a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül lehet csatlakoztatni a Canon Zoemini készülékhez. Az alkalmazás az App Store és Google Play áruházakból ingyenesen letölthető. Kompatibilis az iOS 9.0 vagy újabb verziójú rendszert futtató mobileszközökkel, és 4.4 vagy újabb verziójú Android operációs rendszert futtató mobileszközökkel.