point and shoot photography

Automata fényképezőgépek

A Canon a legjobb automata fényképezőgépet kínálja: vékony, stílusos és kellően kis méretű ahhoz, hogy a zsebedben vagy a táskádban is elférjen.

Különleges hatást keltő, elegáns kompakt fényképezőgépek

Mutasd meg a stílusodat IXUS kompakt fényképezőgéppel. Vékony és elegáns kivitelüknek köszönhetően az IXUS kompakt fényképezőgépek közül biztosan megtalálod a neked megfelelő stílust és funkciókat.

stylish photography

Kiváló minőségű optikai zoom intelligens képstabilizátor funkcióval

Örökítsd meg a távoli témákat lenyűgöző részletgazdagsággal az optikai zoom segítségével. Az alkalmazkodó, intelligens képstabilizátor éles képeket és bemozdulásmentes videókat garantál.

Egyszerű megosztás és távoli felvételkészítés wifin keresztül

A Wi-Fi és a dinamikus NFC funkcióval egyszerűen csatlakozhatsz a kompatibilis okoseszközökhöz és oszthatod meg a tartalmakat, illetve közvetlenül a fényképezőgépről is feltöltheted azokat a közösségi oldalakra. Az okostelefon Canon Camera Connect alkalmazásával vezeték nélküli módon, távolról vezérelheted a fényképezőgépet.

Kompakt wifis fényképezőgépek

sharing photography

Fotózz és alkoss játszi könnyedséggel

Az intelligens automatika kiválasztja a legmegfelelőbb beállításokat, bármilyen jelenetről is legyen szó. A művészi és szórakoztató kreatív üzemmódok által kínált lehetőségeknek pedig csak a kreativitásod szab határt.

miniature effect

Miniatűreffekt

Kreatív felvételkészítés

Légy eredeti könnyedén a Kreatív felvételkészítés segítségével, amely fényképedről öt további művészi és meglepő hatású képet készít.

mill photography

#FreeYourStory

Légy merész. Légy kifejező. Légy eredeti. Mutasd meg nekünk, milyen az élet a te lencséden keresztül. Szeretnénk megismerni egyedi perspektívádat az általad megörökített fotókon, nyomtatott tartalmakon vagy videókon keresztül.

További információk

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

A funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el.