Canon MS10 válltáska

MS10 válltáska

Ez a strapabíró és stílusos válltáska diszkréten ötvözi a praktikusságot a divattal, valamint biztonságban tartja a fényképezőgépet, az objektívet, valamint egy táblagépet, tartozékokat és egyéb személyes tárgyakat. Mindezt úgy, hogy menet közben is könnyen hozzáférsz azokhoz.

Canon Messenger Bag MS10

Előnyök

  • Eredeti Canon válltáska – stílusos és diszkrét
  • Biztonságban tárolhatod és könnyen elérheted fényképezőgép-felszerelésedet
  • A rugalmas belső térelválasztóknak köszönhetően magaddal viheted azt, amire szükséged van
  • Erős és tartós kivitelezés
  • Az állítható vállpántnak köszönhetően kényelmesen hordozható

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon MS10 válltáska

Stílusos és diszkrét


A hivatalos Canon fényképezőgép-táska diszkrét kialakítása mellett divatos szürke borítással, szolidan hímzett, dombornyomott Canon logóval és Canon-vörös belsővel rendelkezik – továbbá kiváló minőségű és praktikus.

Biztonságos tárolás, egyszerű hozzáférés


A párnázott, rekeszes felépítésnek és a cipzárral zárt főrekesznek köszönhetően biztonságban tárolhatod és hordozhatod fényképezőgép-készleted. A két mágneses csat automatikusan zárva tartja a táskát, ugyanakkor könnyen és gyorsan hozzáférhetsz a felszerelésedhez – így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod.

Kiváló megoldás az egész napos fotózáshoz


A fényképezőgépnek, két objektívnek és egy táblagépnek is elegendő hely révén mindent magaddal vihetsz, amire az egész napos fotózáshoz szükséged van. A cipzáras, párnázott és állítható térelválasztókkal rendelkező fő belső rekesz elegendő helyet és rugalmasságot kínál felszerelésednek. A külső zsebekben ráadásul elhelyezheted személyes tárgyaidat és a fényképezőgép tartozékait.

Masszív és tartós


A masszív kialakítású, megbízható és vízálló utcai táska strapabíró, alaposan bevizsgált, kiváló minőségű anyagokból készült, továbbá tartós borítással és rögzítéssel rendelkezik.

Kényelmesen hordozható


A könnyedén állítható csatokkal rendelkező, erős, strapabíró vállpánt maximális kényelmet biztosít a teli táska szállításakor.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon MS10 válltáska funkcióiról és képességeiről.

MS10 válltáska Értékelések