low-light photography

Fényképezőgépek kedvezőtlen fényviszonyokhoz

Örökítsd meg a naplemente páratlan hangulatát a gyenge fényviszonyok között használható, HS System rendszerű Canon fényképezőgépekkel

Tisztább kép – kevesebb zaj

A gyenge fényviszonyok mellett, okostelefonnal történő felvételkészítés gyakran rossz minőségű képeket eredményez. A Canon gyenge fényviszonyok között használható kompakt fényképezőgépei fejlett optikai elemekkel, érzékelőkkel és processzorokkal rendelkeznek, így rossz fényviszonyok esetén is szép és élethű felvételek készíthetők.

photography clarity

Örökítsd meg a pillanat valódi hangulatát

Ha gyenge fényviszonyok között fényképezel, a vaku használata tönkreteheti a kép hangulatát a fakó arcok, a természetellenes színek és a sötét hátterek miatt. A Canon gyenge fényviszonyok között használható, HS System rendszerű fényképezőgépeivel vaku nélkül is gyönyörű hatást érhetsz el – így mindig a pillanat valódi hangulatát kaphatod lencsevégre.

face woman photography

Búcsú az elmosódott képektől

Rossz fényviszonyok mellett történő kézi felvételkészítésnél a fényképezőgép bemozdulhat, ami elmosódott képeket eredményezhet. A gyenge fényviszonyok között használható, HS System rendszerű fényképezőgépeink nagy rekeszértékű objektívekkel és intelligens képstabilizátorral rendelkeznek, így akár gyertyafénynél vagy egy koncert közben is éles képeket készíthetsz.

shooting handheld in low light

Fejlett technológia a kiváló fotókért kevés fény mellett is

A Canon innovatív HS System funkciója a nagy érzékenységű – több fényt rögzítő – érzékelő és a nagy teljesítményű DIGIC feldolgozás különleges kombinációja. Segítségével prémium minőségű képek készíthetők, és gyenge fényviszonyok között is megragadható a pillanat valódi hangulata

Nagy rekeszértékű objektívek

Ezek az f/1,8 rekeszértékkel rendelkező objektívek több fényt engednek a fényképezőgépbe, melynek köszönhetően rövidebb záridőt használhatsz, így természetesebb, kevésbé elmosódott képeket készíthetsz. A kedvezőtlen fényviszonyok melletti fényképezéshez tökéletes választás egy gyors és prémium objektívvel és HS System funkcióval ellátott professzionális Canon fényképezőgép.

G7 X camera

Intelligens képstabilizátor

A Canon úttörő intelligens képstabilizátora egy olyan fejlett, a fényképezőgép bemozdulását ellensúlyozó optikai képstabilizátor, amellyel még gyenge fényviszonyok között, kézben tartott géppel is éles képeket készíthetsz. A sokoldalú és teljesen automatikus fényképezőgép tökéletesen alkalmazkodik a különböző típusú jelenetekhez, így mindig garantált a kiváló minőség.

low light city photography

Megjegyzés: nem minden termék tartalmazza az összes funkciót.