EOS M100
Blank-Rect Image

Canon EOS M100

Kis méretű, stílusos, egyszerű és csatlakozásra kész tükör nélküli fényképezőgép lenyűgöző képminőséggel; tökéletes előrelépés az okostelefon után.

Az új modell megtekintése

Tell your own story

Meséld el saját történetedet, bárhol is járj.

Videó megtekintése

Minőség, könnyedén. Hihetetlen eredmények.

Lenyűgöző képeken és mozifilmhatású Full HD videókon keresztül mesélheted el a történetedet. Klassz, kompakt és kreatív – a tükör nélküli EOS M100 fényképezőgéppel könnyedén rögzítheted és megoszthatod a pillanatokat az okostelefonokon megszokott érintéses vezérléssel és az egyszerű Bluetooth- és Wi-Fi-kapcsolattal.

A részletes műszaki leírás megtekintése

EOS M100

Minőség erőfeszítés nélkül

Akár nappal, akár éjszaka van, mindenkit azonnal lenyűgözhetsz a tökéletesen fókuszált fotókkal és a mozifilmhatású Full HD videókkal a 24,2 megapixeles-érzékelőnek, a Dual Pixel CMOS AF-nek, az akár 25600-as ISO-értéknek és az automatikus üzemmódoknak köszönhetően.

Compact spontaneity

Kompakt spontaneitás

A klassz és kompakt EOS M100 hordozható formában képviseli a DSLR fényképezőgépek képességeit. Fantasztikus képek a DIGIC 7 feldolgozással, lencsevégre kapott akció a 6,1 kép/mp-es videórögzítéssel.

Gond nélküli csatlakozás

Könnyedén csatlakozhatsz az okoseszközökhöz Bluetooth®*, Wi-Fi és a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével. Okostelefonokról ismert vezérlés, valamint dönthető érintőképernyős felület, amely kiváló segítség a szelfikészítéshez.

Painless connectivity

Egyedi kialakítás

Tedd egyedibbé fényképezőgépedet a számos stílus valamelyikével. Válassz egyet a három ikonikus fényképezőgépszínből, majd helyezz fel egy számos színben és stílusban elérhető EH31-FJ tokot.

Unique by design

Canon Photo Companion alkalmazás

Photo Companion alkalmazásunk a vizuális történetmesélők tökéletes kiegészítője. Személyre szabott, szakértői tudásbázis - amikor a legnagyobb szükséged van rá. Így valóban életre keltheted a történeteidet.

Ismerd meg a többi részletet

Canon Photo Companion app
EOS M100

A doboz tartalma

EOS M100 váz

R-F-4 védőtok

EM-300DB pánt

LC-E12E akkumulátortöltő

LP-E12 akkumulátor

Tápkábel

Ajánlott objektívek

* Az EF 50mm f/1.8 STM, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM és EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM objektív EOS M100 fényképezőgépekkel való használatához az EF-EOS M adapter is szükséges.

Kompatibilis tartozékok

Műszaki adatok

24.2 CMOS sensor

24,2 megapixeles CMOS-érzékelő

24,2 MP-es APS-C CMOS-érzékelő

DIGIC 7

DIGIC 7

Nagy teljesítményű DIGIC feldolgozás

Dual PIxel AF

Dual Pixel CMOS AF

Gyors fényképek, egyenletes videók

EOS M10

6,1 kép/mp

6,1 kép/perc sebességű sorozatfelvétel

Full HD 60P

Full HD 60P

Egyenletesebb és valósághűbb videók

8.0cm touch LCD

7,5 cm-es érintőképernyős LCD

Nagy felbontású, billenthető érintőképernyő

Wi-Fi

Wi-Fi/NFC

Csatlakozás, megosztás és biztonsági mentés vezeték nélkül

Bluetooth

Bluetooth

Állandó kapcsolat

A részletes műszaki leírás megtekintése

EOS M100
Tell every story

Mesélj el minden történetet

Meséld el saját történetedet a cserélhető objektívek széles választékát kihasználva. Adj lökést kreativitásodnak egy hordozható EF-M objektívvel vagy adapterrel az EF/EF-S objektívek bármelyikének határtalan rugalmasságával.

FEDEZD FEL MÉG MA

Fotótár

Canon EOS M100
Értékelések és vélemények

Kapcsolódó termékek

*Kis fogyasztású Bluetooth® technológiával. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.