bridge camera photography

Bridge fényképezőgépek

Legyen szó ultranagy látószögű tájképekről vagy a természetről készített extrém teleobjektíves felvételekről, örökíts meg mindent lenyűgözően tisztán.

Részletgazdagság és nagy teljesítményű zoom találkozása

Válaszd a legjobb teljesítményt – nagy látószög és maximális zoom esetén is – a piacon kapható legkisebb és leghatékonyabb optikai zoomobjektívek segítségével. Az intelligens képstabilizátor gyenge fényviszonyok között és mozgás közben is megfelelő teljesítményt nyújt.

powerful bridge camera zoom

Lélegzetelállító részleteket, kreatív szabadság: Tudj meg többet a Canon 4K kínálatáról

További információ

powerful zoom lenses

Kövesd nyomon a témát zoomolás közben is

A természetben található témák és a sportolók csak ritkán mozdulatlanok – a zoombeállító segéddel azonban egyetlen pillanatra sem tévesztheted szem elől őket. A fényképezőgép egyetlen gombnyomásra gyorsan eltávolít a jelenettől – hogy újra megtalálhasd a témát –, a gomb felengedésekor pedig azonnal visszavált a nagyított méretre.

Videó megtekintése

Magabiztos vezérlés

Kísérletezz bátran, és állítsd be az elképzeléseidnek megfelelő rekeszt, záridőt, fehéregyensúlyt és ISO-érzékenységet. Videó készítése közben a továbbfejlesztett kézi videofelvételi funkciókat is használhatod.

zoom framing assist

Még kényelmesebb felvételkészítés, hosszabb ideig

A nagy optikai zoommal készített felvételekhez nagy stabilitásra van szükség. Ebből kiindulva az EOS DSLR fényképezőgépek terén végzett átfogó kutatást és a Canon szakértelmét ötvözve hoztuk létre az ergonomikus markolatokat, amelyek kényelmes felvételkészítést tesznek lehetővé – hosszabb ideig.

high optical zoom

Egyszerű megosztás és távoli felvételkészítés a Wi-Fi funkcióval

A Wi-Fi és a dinamikus NFC egyetlen érintéssel teszi lehetővé a kompatibilis okoseszközökhöz történő csatlakoztatást és az elkészült képek megosztását. Készíts nagyszerű természetfotókat vagy szelfiket a vezeték nélküli távoli felvételkészítéssel, a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Fokozd a kreativitásodat

Fokozd kreativitásodat olyan opcionális tartozékok széles választékával, mint a nagy felbontású elektronikus kereső és az EOS Speedlite vakuk.

Utazz szabadon, felesleges felszerelés nélkül

DSLR fényképezőgép használata esetén az összes objektívet magaddal kell vinned, hogy elérd ugyanazt a zoomtartományt, mint amelyet a kompakt Canon bridge típusú fényképezőgép biztosítani képes.

light travel camera

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!

A funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el.