ÜZLET ÉS KREATIVITÁS - Canon stand a PPD EXPO-n

Bemutatjuk az igény szerinti könyvgyártás üzleti lehetőségeit, és a nagy formátumú nyomtatás új élénk és neon színeit.

Ismerje meg a digitális nyomtatás előnyeit a PPD Expo Canon standján május 24 – 26. között! A belépés a szervező honlapján történő regisztrációval ingyenes.
UV Gel nyomtatás, roll-to-roll nyomtatás, digitális nyomtatás, tapéta nyomtatás, poszter nyomtatás, grafikus nyomtatás, neonszínek nyomtatása, széles formátumú nyomtatás, könyvkiadás, könyvnyomtatás, digitális nyomtatás, íves és tekercses nyomtatás, ppdexpo

Szeretettel várjuk Önt is a PPD EXPO P30 standján a BOK Csarnokban 2022. május 24-26. között.

Bemutatjuk az igény szerinti könyvgyártás üzleti lehetőségeit és a nagy formátumú nyomtatás új élénk és neon színeit. Vadonatúj médiaválasztékkal is várjuk, az egyedi tapéták és promóciós dekoráció kiemelkedő minőségű nyomatait ismerheti meg standunkon.

Finom és színes hűsítők és frissítők kíséretében ismerje meg nálunk, hogyan lehet még több színt és kreativitást vinni a könyvkiadás, a marketing és a belsőépítészeti dekorációk világába!

A legújabb fejlesztésű tinták, anyagok és nyomtatási technológia az Ön vállalkozását is kiemelik a piaci versenyben és vonzóbbá teszik ügyfeleik számára.